SuperBlog 2010: etapa nr 26

Mult a fost, putin a mai ramas 🙂

Sponsor: Toyota
Nume proba: Propuneri de inovatii si proiecte CSR marca Toyota
Enunt proba:

Tinand seama de istoricul si experienta Toyota de pana acum, ce directii de dezvoltare ai propune managementului Toyota? Ce inovatii si proiecte CSR marca Toyota ti-ar placea sa vezi in viitorul apropiat? Prezinta-ne ideile tale si argumenteaza-le.

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că acel articol este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de SuperBlog introduceti link-ul catre articolul vostru.

Termen limita: 10 noiembrie 2010, ora 23:59

Juriul de astazi: Ana Maria Toma, PR & Events Coordinator – Toyota Romania

Author: Sergiu-Matei

Share This Post On

Comments

 1. daninho says:

  ashea… sa vedeti ce nava spatiala fac eu :))

 2. CSR=corporate social responsibility 🙂

 3. Anemonaa says:

  Claudia, am o propunere. Ma gandesc ca ar fi frumos daca ati anunta blogger-ul zilei pentru probele care vor fi jurizate de acum inaite. Am observat ca punctajele sunt ceva mai mici ca anul trecut, nu mai avem asa des punctaj maxim si este dificil sa vedem cine a obtinut cea mai mare nota la o proba. Ar fi interesant si util sa anuntati cine s-a apropiat cel mai mult de asteptarile juriului…

  1. Anemonaa, multumim pentru sugestie, vom tine seama de ea. Cel putin in acest moment, se pare ca tu te apropii cel mai mult de asteptarile juriului 🙂 Felicitari pentru rezultatele de pana acum si mult succes in continuare!

 4. Manuel says:

  @Bogdan multumesc de precizare. Concursul devine foarte interesant si educativ. Am invatat tot felul de lucruri in cadrul concursului si mai invat. Hit us hard.

 5. ion says:

  ce se mai aude cu jurizarile. au plecat in vacanta sponsorii? in ceea ce ma priveste vad ca e statu quo de trei zile! pai n-ar fi mai bine sa fie publicate “notele” la toti participantii o data pentru o fiecare proba in parte? multe lucruri sunt ciudate pe aici si vad ca nimeni nu intervine, nimic nu se schimba!!!

  1. @Ion: am anuntat chiar astazi, din nou, toti sponsorii care trebuie sa jurizeze. Mai mult de atat, din pacate, nu putem face noi, organizatorii. Multumim inca o data pentru rabdare!

 6. ion says:

  ok, Claudia multumim si noi pt promtitudinea aratata. nu stiu daca se realizeaza faptul ca e de-a dreptul frustranta acesta procedura de a afisa doar notele celor “alesi”. Week-end placut!!!

  1. Ion, nu este nimeni favorizat. Pur si simplu, din cauza programului aglomerat de munca, sponsorii nu pot intotdeauna sa jurizeze toate articolele deodata. De altfel, cei care au toate notele nu au neaparat punctaje mai mari, asa ca nu se poate pune problema ca ar fi “alesi”. Iti pot confirma si ceilalti bloggeri ca unii au, poate, note la o proba si n-au la alta sau invers… Dupa cum vezi, cu fiecare proba jurizata, clasamentul se modifica, iar pana la jurizarea tuturor probelor va mai dura o luna. In curand, cine stie, poate vei avea tu mai multe note decat ceilalti… Toate cele bune!

 7. ion says:

  lasa Claudia ca am inteles incet-incet “mecanismul” SuperBlog. De aceea si zic ca aceasta prima editie (pentru mine) e una de… sacrificiu!pai daca nici 25-30 de articole nu se pot juriza aproximativ deodata,ce s-ar fi intamplat daca erau 61, asa cum a fost la inceput? in afaceri(dar nu numai)stiu ca foarte mult conteaza principialitatea.sa auzim de bine!

 8. alex says:

  nu inteleg cum sunt comparate articolele intre ele daca se jurizeaza cateva pe zi, ca nu cred ca juriul poate retine atatea detalii pentru fiecare articol, ce a scris ala bine , daca a fost in tema, daca a batut campii cu ceva ce nu are legatura cu subiectul etc si astfel se ajunge in situatia de a fi punctat mai bine un articol slab decat unul mai bun

 9. Mihai says:

  Pana la urma cate probe sunt in concurs? Ca nu mai tin minte.

  1. Manuel says:

   Cam 40. Cate una pentru fiecare zi lucratoare. Nu mai e mult pana mai departe. 😀

 10. Manuel says:

  Vad ca nimeni nu se grabeste cu noua proba de la Toyota. Uniii au sarit la Oktal, dupa ce au facut pentru Tarom. :))

  1. cristina says:

   guilty as charged!
   am facut oktal ca mi-a picat ochii pe un laptop si era si in oferta oktal si nah… impulse writing, ca impulse buying..nu sunt fonduri

 11. cristina says:

  E aiurea ca sunt jurizate probe diferite la bloggeri diferiti. La cei ramasi in concurs ar tb jurizata aceeasi proba in acelasi timp. Just my 2 cents.
  Iar proba cu CSR… e cea mai challenging de pana acum. Jur!

 12. Buna ziua vreau sa intreb pe organizatori daca linkurile mele de la etapa 5 si 6 exista in concurs si functioneaza pentru ca la inceput am avut probleme si au ramas nenotate. Cum pot rezolva? Multumesc mult
  http://pasareacetii.blogspot.com

 13. Fun@Work says:

  Care e istoricul si experienta Toyota de pana acum? Ce inseamna CSR? Chiar nu puteau sa ne dea si niste materiale ajutatoare?! Pe langa conceperea articolului trebuie sa mai pierd timpul si cu documentare pe google 🙁

  1. Fun@Work, munca de documentare s-a regasit intotdeauna in participarea la SuperBlog, inca de la prima editie (cei care au participat la primele 2 editii iti pot confirma), iar probele propuse de sponsori reprezinta, fiecare in parte, o provocare. Pe site-ul toyota.ro vei gasi toate informatiile necesare, inclusiv despre proiectele CSR (Responsabilitate sociala). Din punctul nostru de vedere, timpul alocat documentarii este unul castigat, nu pierdut, fiindca iti poate permite sa scrii un articol mai calitativ si astfel sa primesti mai multe puncte la jurizare. Este insa alegerea ta cum doresti sa raspunzi acestei provocari. Succes!

   1. Fun@Work says:

    OK, sunt de acord cu munca de documentare, dar ar fi putut sa ne furnizeze cateva linkuri ca la alte probe, nu sa le cautam noi pe net. La asta m-am referit…