SuperBlog 2010: etapa nr 30

Sponsor: ASUS
Nume proba:
Enunt proba:

Atunci cand a conceput noua generatie de notebook-uri multimedia, ASUS a studiat aceste proble in detaliu. Expertiza impartasita cu profesionistii de renume mondial de la Bang & Olufsen ICEPower s-a concretizat intr-un standard numit SonicMaster, o denumire aproape prea simpla pentru secretele ce stau ascunse in spatele ei. Cerintele stricte impuse de acesta iti ofera garantia ca orice notebook ce poarta aceasta sigla iti va oferi o experienta acustica de exceptie.

Dar care sunt secretele tehnologiei SonicMaster? Cum reuseste aceasta sa ofere o calitate a sunetului unica pentru laptopurile ce o folosesc?
Puritatea sunetului ofera o separare a elementelor din coloana sonora. De la sunetul delicat al tocurilor pe o podea de marmura pana la vibratia delicata a unei corzi de vioara, redarea cu fidelitate si precizie asigura detalii bogate si subtile.
Bass-ul puternic aduce o intregire a coloanei sonore, transformand auditia intr-o experienta reala, naturala.
Volumul mare iti permite sa simti imersiunea in actiunea filmelor sau in evenimentele sportive. Ce ar fi insemna uralele multimii fara volumul necesar transmiterii emotiilor vulcanice din spatele lor?

In viata de zi cu zi, sunetul ne inconjoara. Percepem cele mai mici detalii din jurul nostru si ne putem orienta rapid in functie de sursa de proveninenta a unui sunet. Pozitionarea spatiala este deci un factor esential in oferirea unei experiente acustice cat mai naturale.
Vocea umana, prin caracteristicile ei aparte, pune provocari unice oricarui sistem audio. Nu intamplator cele mai bune sisteme acustice din lume sunt calibrate pe voci de exceptie. Cele mai fine inflexiuni transmit stari emotionale delicate cu care audienta rezoneaza. Tehnologia SonicMaster acorda o grija deosebita acestui aspect extrem de important.

Fiecare instrument are timbrul lui. De la notele grave ale unui violoncel la sunetele inalte ale unui flaut, gama de frecvente variaza extrem de mult. Un sistem acustic de calitate trebuie insa sa redea cu acuratete ceea ce instrumente specializate redau pe game foarte bine definite. Tehnologia SonicMaster permite notebook-urilor sa redea cu pana la patru octave mai mult decat laptopurile obisnuite, aducand sunetului o veridicitate unica.

Toate aceste elemente, precum si secretele tehnice ce permit punerea lor in practica, se impletesc intr-o tehnologie numita simplu SonicMaster.

Scrie un post in care sa prezinti modul in care tehnologia SonicMaster obtine performantele acustice deosebite si prezinta aspectele care transforma sunetul intr-o experienta naturala.

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că acest articol este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru de pe blogul participant.
3. Include in postul tau un link catre site-ul oficial al acestei tehnologii, http://sonicmaster.asus.com si mentioneaza produsele care incorporeaza aceasta tehnologie.

Termen limita: 14 noiembrie ora 23:59

Juriul de astazi: Octavian Dunare Specialist Marketing ASUS Romania.

sonic master

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Manuel says:

  Keep em coming. Se face ca tot pun mana pe un laptop sau netbook in viitorul apropiat.

  1. Iulia Mihai says:

   Manuel, sigur pui tu mana pe asa ceva! 😀 Eu mi-am luat doua de la Blogwars, iar premiul cel mare acolo era mai mic decat e la Superblog:D
   So, ai toate sansele.
   Oricum, din proprie experienta, pentru ca mi-au trecut 3 portabile ASUS pana acum, pe mana, zic ca isi merita banii.

 2. m1ha1 says:

  doar 75 de puncte ? pfff.