SuperBlog 2010: etapa nr 32

Sponsor: ASUS
Nume proba: ASUS MS/ML Designo: Dragoste la prima “vizualizare”
Enunt proba:

Care este componenta cu care intri cel mai des în contact, când lucrezi pe calculator? “Tastatura! Mouse-ul!”, probabil ar spune cei mai mulți dintre voi și scorurile cu siguranță ar fi foarte strânse.

Dar oare care este componenta care și contează cel mai mult când lucrezi foarte multe ore în fata calculatorului? Cine îți poate garanta cea mai ergonomică experiență?

Da, ai ghicit probabil: monitorul 🙂 . Calitatea sa, mai bine spus, deoarece un monitor slab îți poate cauza dureri de cap (vă aduceți aminte vechile CRT-uri, adică monitoarele cu tub), sau pur și simplu frustrări (culori șterse, sau total diferite de cele pe care le vei vedea pe hârtia foto imediat ce ai printat poza preferată).

Dar noile monitoare LED ASUS MS și ML sunt mai mult decât ergonomie. Mai mult decât o înșiruire de conectori, specificații, funcții care mai de care, demne de secolul 21. Facilitățile oferite și designul sunt îmbinate aproape ideal. Când vei vedea un MS238 sau ML248, nu-l vei uita. Este pur și simplu dragoste la prima “vizualizare”. 🙂

Cât de mult contează pentru tine monitorul? Cât de multă importanță acorzi designului, specificațiilor tehnice, funcțiilor eco, etc?

Materiale ajutatoare:

Mai multe informatii in cele două comunicate de presă:
http://www.medialook.ro/view_releases.php?Lang=ro&PrId=919
http://www.medialook.ro/view_releases.php?Lang=ro&PrId=755

Poze gasiti accesand acest link:

Termen limita: 16 noiembrie 2010, ora 23:59

Juriul de astazi: Francisc Kurko, TPR ASUS Romania

asus ms lcd

Author: PCNews Team

Share This Post On

Submit a Comment