SuperBlog 2010: etapa nr 35

Sponsor: real,- Hypermarket Romania
Nume proba: Serviciul foto real,- Hypermarket
Enunt proba:

Real Hypermarket, printr-un parteneriat cu compania germana CeWe Color, a lansat in reteaua magazinelor sale un serviciu prin intermediul caruia persoanele pasionate de fotografie si nu numai, isi pot printa fotografiile/pot da viata amintirilor sub diferite forme: CEWE FOTOCARTE, fotografii, calendare si alte produse personalizate.

Astfel, clientii au posibilitatea de a utiliza serviciul de procesare foto prin intermediul website-ului www.real.ro sau prin aparatele Digi Foto Maker amplasate in magazinele din Bucuresti. Dupa transmiterea comenzii de pe internet, acestia au posibilitatea de a selecta oricare dintre cele 25 de magazine din tara pentru ridicarea produselor.

Astfel, prin descarcarea software-ului gratuit de pe www.real.ro acestia pot realiza propria CEWE FOTOCARTE in 3 minute, printa fotografii in diferite dimensiuni sau pot oferi un cadou personalizat celor dragi.

Redacteaza un articol in care sa ne prezinti opinia ta cu privire la acest serviciu. In ce masura il consideri util, usor de utilizat, accesibil, care sunt tipurile de produse pe care le apreciezi mai mult, din cele oferite? Ce ar trebui sa aducem nou astfel incat serviciul foto sa fie mai aproape de preferintele voastre?

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că acel articol este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru.

Termen limita: 21 Noiembrie 2010, ora 23:59

Juriul de astazi: Mirela Surghie, real-, Hypermarket

real foto

Materiale de informare:
1 . Serviciul foto real,- Hypermarket

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Manuel says:

  Mai ales ca are serviciu prin care imi vin acasa pozele eu zic ca este o idee faina. Vreau poze, numai sa pun mana pe un aparat foto. 😀

 2. i4ever says:

  Navigand pentru documentatie pentru probleme precedente marca real, am dat si peste acest serviciu. M-am uitat un pic peste ele si ajunsesem la concluzia ca trebuie sa apara o proba despre acest serviciu. Am avut dreptate.

 3. ion says:

  Am avut si eu niste solicitari in cursul zilei de ieri, iar raspunsul a fost o crasa indolenta!!!le reiau azi in speranta ca va da cineva de ele!!!
  Claudia te rog sa-i retrimiti d-lui Eugen Rasoiu in vederea jurizarii articolul despre care am fost informat ca nu avea un link functional.si as mai dori sa te interesezi daca la hostway (blogway) mai sunt participanti fara nota sau sunt iarasi singurul?!
  http://iongirnod.blogspot.com/2010/11/mos-craciun-m-luat-ca-ucenic.html

  1. Ion, dupa cum stii, mesajele de ieri s-au afisat pe PCNews cu o oarecare intarziere, astfel incat nu le-am vazut la timp. Nu cred, totusi, ca este cazul sa califici aceasta situatie drept “crasa indolenta”.
   Am anuntat juriul Borealy, insa, daca linkul initial era gresit, este nevoie sa se corecteze si in platforma online – am rugat adminul PCNews sa ne ajute in acest sens.
   Cat despre proba Hostway, jurizarea nu s-a incheiat inca, multi alti bloggeri in afara de tine isi asteapta nota. Multumesc! Zi frumoasa!

 4. ion says:

  multumesc mult, Claudia, pentru sprijin. Link-ul la Borealy nu era gresit ci era vorba de o omisiune. In articol trebuia sa apara un link functional catre cadouri-originale cu ancora cadouri de craciun. Eugen Rasoiu mi-a transmis sa-l fac “operational” acel link pt a fi notat ce indata ce ii voi retrimite articolul! Eu m-am conformat dar jurizat inca nu am fost!O zi superba!

  1. Am inteles, e in regula. Se rezolva cat de curand posibil. Numai bine!

 5. cristina says:

  de data asta, real ne-a propus un serviciu total inutil… dc vreau poze printate ma duc la laborator foto…sau le scot pe imprimanta mea foto…

 6. Lexa says:

  @cristina: Nu-i chiar inutil daca te gandesti ca sunt oameni la sate care nu au laborator foto prin imprejurimi, si odata ce merg la Real pentru cumparaturi le pot scoate… sau alte situatii, ma rog… De exemplu, in S.U.A., hypermarketurile au acest serviciu, pe langa WalMart, si reteaua Walgreens, care este specializata pe produse farmaceutice, naturiste si de ingrijire. Raportat la piata romaneasca insa, e o mare necunoscuta daca serviciul acesta va rezista.

 7. Cristina says:

  @Lexa: nu compara USA cu Romania; 1) preturi MULT mai mici in USA; 2) calitate MULT mai buna in USA;
  apoi: eu am imprimanta foto ft buna…la ce sa dau banii la Real?! mai bine imi iau hartie si cartus si printez MULT mai mult cu banii aia…
  ah dah , si nu fac cumparaturi la Real, like…EVER.

 8. Lexa says:

  @Cristina: Si eu am imprimanta Photo Smart, de aceea nu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste “printez mult mai mult cu banii aia”. Tu stii cat costa hartia foto (in functie de marime, tipul de harie etc.)? Stii cat costa cartusul color? (Asta daca respecti intocmai indicatiile producatorului, de a folosi hartie si tus de la firma lor, pentru a avea poze de calitate, printate acasa.) Costa o avere!!! Mult mai ieftin e sa procesezi fotografiile la un laborator foto sau prin programul de la real. Altfel, as fi umplut de mult timp albume intregi, ca de poze stocate in computer nu duc lipsa!

  1. Cristina says:

   Da, 90RON e cartusul nou noutz de la HP (nu compatibil!) si hartia nu mai stiu ca nu am mai printat de o vreme. Dar iti garantez ca iesi mai iefin acasa dc printezi pana in 50 de poze (nu toate pozele din computer!)
   Nu ma omor sa printez pozele… le tin in format digital. Nu vad rostul sa umplu albume intregi, oricum NU arata ca si alea de pe vremea parintilor nostri…
   Real in Arad e la iesirea spre Deva; adik departe de mine ; eu stau pe centru lg vreo 5 laboratoare foto in decurs de 5 min de plimbare. Ghici unde am scos poze la nevoie? 🙂