SuperBlog 2010: etapa nr 42

Aceasta este ultima proba cu jurizare din concurs.
Probele 43 si 44 vor fi afisate sambata (27 Noiembrie), respectiv duminica (28 Noiembrie) vor fi obligatorii dar nu se vor nota prin jurizare. Aflati mai multe amanunte la momentul respctiv.

Important este sa stiti ca odata cu aceasta proba ce a fost greu s-a terminat. Felicitari celor care au rezistat pana la final in infernul creatiei online numit simplu SuperBlog 2010!

Sponsor: ASUS
Nume proba: Cadoul ASUS
Enunt proba:

Se apropie sarbatorile de iarna, moment in care Mos Craciun intra de obicei in crize de idei. Ce cadou ASUS ai dori sa faci celei mai dragi persoane tie? Explica alegerea ta intr-un articol, oferind si un link catre un magazin online unde acest produs este de vanzare.

asus U43Jc

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că acest articol este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru de pe blogul participant.

Termen limita: 29 Noiembrie ora 23:59

Juriul de astazi: Octavian Dunare Specialist Marketing ASUS Romania.

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. daninho says:

  super tare – ma refer la ultimele 2 probe 😀

 2. Cornel says:

  noembrie? =))))))))))))))))))))))))

 3. Cristina says:

  ROTFL @cornel :))

  1. Cornel says:

   Deja nici nu mai(i) sti(i)u cum se scr(i)e corect, dupa ce am vazut unele expresi(i) de a(i)ci :)) Mai m-am uitat peste niste bloguri din top… si am vazut ca pt. un articol plin de greseli gramaticale elementare si(i) in care cacofoni(i)le si pleonasmele erau la ele acasa, a luat punctaj maxim. Am inteles ca nu suntem la un examen de Limba Romana, dar nici(i) chiar asa. Crede-ma ca nu o sa uit prea repede acest concurs :)) Cum sa uit de “um***”? Dar de a “ob*****”? :))
   Succesuri la succese!

   1. Manuel says:

    Nn ʇǝ sdǝɹıɐ’ snuʇ sɐusǝ ɯɐɹı sɐ un ɟın dɹıɯnl˙ Oɹıɔnɯ’ ɐɯ ıuʌɐʇɐʇ ɯnlʇǝ sı ɯ-ɐ ɐɾnʇɐʇ ıuʇɹǝɐƃɐ ɔoɯdǝʇıʇıǝ˙ Snɔɔǝs sı ʇıǝ sı un ʇǝ ɯɐı ɔɥıunı pıu ɔɐnzɐ nuoɹ ,,nɯdıɔnɹı,, sɐn ,,nu dıɔnɹı,,˙ ——->>> Salutari tuturor. Pentru a vedea ce am scris intrati pe http://www.upsidedowntext.com/ si scrieti textul de mai sus. Have fun everyone. 😛

    1. Cornel says:

     Manuel, nu am nimic cu tine si chiar ca nu ma intereseaza cine o sa castige aceasta… acest concurs. In comentariul de mai sus am dat exemple si de la alti bloggeri aflati foarte sus in clasament. Mai sunt uni(i) care nu stiu nici la ce se foloseste furculita dupa ce citesc manualul de utilizare al acelei “masinari(i)”. Cum isi dau ei seama la ce se foloseste? Simplu, citesc pe celelalte bloguri inscrise in concurs si numai asa isi dau seama ca se tine cu mana de ea si ca nu se foloseste la supa (sper ca isi dau seama si ca nu se “inspira” fara ca macar sa stie despre ce vorbesc).

     Ce parere ai de intrebarea “care sunt obiectivele tale pentru blogul personal?” Parca era la una din probele de concurs, nu? Ce zici de persoana care a ajuns la mine pe blog cautand raspuns la acea intrebare? Cum sa intri pe net sa pui o asemenea intrebare? Stie domnu’ “goagal” ce vrei sa faci maine? De ex., poate vrei sa iti “plantezi” pesti in blog… Stie “goagalul” ce vrei tu? Chiar pana acolo am ajuns incat sa nu stim nici ceea ce vrem sa facem in viitor?

   2. Cristina says:

    din pacate iti dau dreptate. am citit cateva bloguri din top 10 si sunt pline de greseli de exprimare si gramaticale.
    Pricep ca toti scriem la foc automat dar nu e greu sa recitesti articolul de cateva ori, corect? sau roaga un prieten sa te verifice. just saying…

   3. Berilac says:

    Bine punctat, Cornel. 🙂

  2. Mihai says:

   Da, Cornel, observai si eu cam aceleasi chestii. Din pacate.

 4. Lexa says:

  Seamana izbitor de mult cu ultima proba jurizata de anul trecut. Dar nu am nicio obiectie.

 5. Manuel says:

  De asemenea: 積極思考,快樂生活每一天你的生活。

 6. julien says:

  Am terminat si cu acest concurs!!!
  Bravo mie! Ma duc sa ma culc!…
  http://julien-tanase.blogspot.com/2010/11/asus-e-curios-din-fire-oare-ce-cadou.html

 7. Berilac says:

  Se fini 🙂

 8. Claudia says:

  Astazi, intre orele 15-16, este invitat in studio, la RadioLynx, Octavian Dunare, marketing expert – Asus Romania. Va asteptam cu interes intrebarile pe chat-ul RadioLynx.ro