Tableta sub brandul Orange

Orange este primul operator de telefonie mobilă din România ce are în oferta sa o tabletă. Compania a lansat ieri 16 decembrie o tabletă sub marcă proprie ce va fi diponibilă cu abonamente speciale.
Preţurile pentru Orange Tablet pornesc de la 99 de euro (inclusiv TVA) în condiţiile încheierii unui abonament Colibri 35, pe 2 ani.

Tableta Orange are un ecran de 7 inci, mai mic decât cel al iPad-ul, dar rulează sistemul de operare Android 2.1 (Froyo) care aduce cu sine o serie de facilităţi pentru conexiunea la serviciile Google dar şi la reţelele sociale. Tableta dispune de 8GB memorie internă extensibilă printr-un card microSD.

Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. bogdan says:

  Ne spune Orange şi faptul că “tableta” lui peşte este o făcătură chinezească ordinară, pe care şi-au pus numele, aşa cum fac şi retrazii ăia de la Allview din Braşov? Asta este ca treaba cu laptopurile Vodafone, produse de una din cele mai jenante firme din istoria IT-ului, ECS. Hai să nu mai păcălim oamenii doar pentru că luăm bani pe asta, şi să spunem ce este corect să spunem. Există variante mai ieftine şi mai bune decât chinezăria ordinară de la javrele astea de francezi, popor arian prin definiţie, arian de magrebian…

  1. PCNews Team says:

   Bogdan, hai sa incercam sa nu jignim si sa aducem argumente.

  2. manofwar says:

   Sunt brits, adica rednecks, nu pieds noirs. Pt un chinezism nu e ieftin deloc. Si da, e de rahat sa nu specifici producatorul. Stim toti ca orange sunt “producatoare”, nu producatori.

   1. manofwar says:

    plm, sunt pieds noirs, stiam eu aiurea

 2. bogdan says:

  Ce argumente ar mai fi de adsu??? Şi jignirea unde ar fi? În faptul că nu pun botul la reclamă plătită?

  1. PCNews Team says:

   reclama platita? Cine a platit si pe cine? daca te referi ca Orange a platit pentru acest articol te inseli amarnic.

 3. Cris says:

  Știrea este importantă pentru piața românească fiind căutată de persoanele care doresc să achiziționeze acest produs. Toate tabletele sunt făcute în China, de multe ori în aceeași fabrică se asamblează modele de la diverși producători cu subansamble livrate de tot de asiatici. Cei dela Allview fac o treabă extrordinară așa cum fac și cei de la Maguay sau de la Evolio. În primul rând ajută economia românească iar asta e important.

 4. Cris says:

  Ce trebuie să reții Bogdan e faptul că nu toată lumea își permite un iPad (fabricat tot în China) dar poate opta pentru o tabletă Orange, mai modestă ce-i drept, pe care o poate plăti la abonament. Asta fiind doar o ofertă din piață, alături de alte mii de oferte. Nu te obligă nimeni să faci un abonament la ei așa cum nu te obligă nimeni să iei un credit din bancă.

 5. Cris says:

  Cei de la Allview Brașov nu sunt retarzi, sunt doar la început de drum. Sunt mai multe firme românești care iau din China echipamente electronice sub brand propriu. Telefoanele Colia, playerele E-Boda, eBook reader-ul Evolio, laptop-urile Maguay, televizoarele playtech, calculatoarele Myria sau Coral, etc.

 6. Mihai says:

  Tableta este produsa de Huawei si nu este o chinezarie penala ca si Irobot etc

 7. unul mai destept ca bogdan says:

  mai bine ai dovedi inainte de a face diferite acuzatii bogdan!

  1. bogdan says:

   Search on Google, stimate rumegător, sunt destule lucruri pe care le vei primi ca dovadă. Nu este cazul să îţi fac documentarea, nu muncesc pe gratis pentru toţi neica nimenii. Timpul şi munca mea costă. Aşa că, dacă eşti ****, regret, dar nu am cum să te ajut. Apropos, eşti *****, că atunci ar fi de înţeles???

   *** Editat de PCNews pt limbaj trivial***

 8. bogdan says:

  Şi să mai spunem că mizeria de tabletă este făcută de Huawei. Da, clar, firmă de renume. În rest, poate-mi publică pcnews şi celălalt comentariu, că în general le acceptă doar pe alea pupătoare-n dos.