Kindle in oferta emag

Emag își îmbogățește oferta de produse cu ereader-ul Kindle, un model dorit de orice pasionat de lectură ce nu dorește să umple casa cu maculatură inutilă. Sunt disponibile două variante Kindle, prima dispune de un modul Wi-Fi care face posibilă conexiunea la internet oriunde este prezent un router wireless iar a doua dispune pe lângă modulul Wi-Fi de 3G astfel încât utilizatorul să poate accesa internetul prin intermediul unui operator mobil.
Kindle suportă o multime de fișiere precum Microsoft Word (DOC, DOCX), PDF, HTML, TXT, RTF, JPEG, GIF, PNG, BMP, PRC și MOBI.

Kindle Wi-Fi are un preț de 700 de lei iar varianta cu 3G se vinde cu 950 de lei. Prețurile sunt mai mari decât cele practicate pe piața din SUA. Pe Amazon.Com, de unde îl puteți comanda, Kindle Wi-Fi se vinde cu 133 de dolari (echivalentul a 460 de lei).

Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. Liviu Marica says:

  adauga la pretul din amazon.com taxele de transport si tva-ul de 24%. plus timpul de asteptare si rezolvarea eventualelor probleme de garantie.

 2. tudor says:

  PE STOC KINDLE 650 RON – SIGILATE – + orice articol din americain cel mai scurt timp – cumparaturi din america

  editat PCNews: fara reclama, va rog

 3. Gren says:

  E putin cam scump la emag. Daca comanzi direct din SUA, sa zicem dupa Amazon.com, cred ca nu mai platesti TVA in Romania, daca gresesc cineva sa ma corecteze.

  1. tudor says:

   Pai asta e si ideea il comanzi singur din USA se aduga transport si TVA ajunge undeva la 220$ cu toate taxele.. Il iei de la xxxx Platesti doar 650 ron 🙂 (~ 190 – 195$)

   editat PCNews: fara reclama, va rog

   1. tudor says:

    pai si emag de ce are voie la reclama ?

    1. PCNews Team says:

     Aia nu e reclama, este articol. Daca noi gaseam interesant ce ai pe site si-l prezentam atunci era tot articol. 🙂
     Daca esti inresat de bannere/reclama pe site atunci o iti trimitem un email cu oferta noastra.

  2. Liviu Marica says:

   Eu am platit 60 de dolari taxe.

 4. Cris says:

  In concluzie e ok sa-l cumperi din SUA numai daca ai pe cineva sa ti-l aduca cu avionul