Site-urile de reduceri prind avant

Plățile online sunt evitate de români din cauza experiențelor neplăcute pe care le-au trăit unii dintre cumpărători. Sistemul de plată online este relativ sigur atâta timp cât există comercianți serioși. Site-urile de reduceri sunt o nouă modă printre clienții amatori de chilipiruri. În prezent, peste 40 de site-uri de reduceri operează în online-ul românesc, aproximativ 90% dintre acestea procesând plătile prin intermediul platformei mobilPay, deținută de Netopia Sistem. Datele companiei arată că numărul tranzacțiilor pe aceste site-uri a crescut masiv în ultimele luni, în luna februarie fiind realizate peste 70.000 de plăți online cu cardul, față de aproximativ 20.000 în decembrie.

“De la inceputul anului numarul site-urilor de reduceri practic a explodat, ajungand in prezent la peste 40 astfel de platforme. 35 dintre acestea proceseaza platile prin intermediul serviciului nostru. Daca pana de curand acoperau doar Capitala, in ultima perioada au inceput sa apara si site-uri care se adreseaza oraselor din provincie, precum Ploiesti sau Pitesti”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia Sistem.

Valoarea plăților realizate pe site-urile de reduceri în luna februarie s-a ridicat la peste 600.000 de euro, iar economiile pe care internauții le-au realizat prin intermediul acestora au fost cel puțin egale cu această sumă, în condițiile în care discount-ul mediu oferit este de 70%.

Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. Alina R says:

  Un site bun de reduceri este si http://www.cupoane-de-reduceri.com

  Aici gasesti de la reduceri traditionale din magazinele online pana la cupoane/coduri/vouchere si reduceri de grup/colective.

 2. Printre aceste site-uri de reduceri a aparut si o companie care ofera reduceri si promotii pe baza unui card magnetic numit WBC Discount Card. Cu ajutorul acestui card poti beneficia de reduceri intre 4-50% in peste 250 de firme partenere, fara limite de cumparaturi. WBC Discount Card poate fi achizitionat atat de persoane fizice cat si de cele juridice. Mai multe detalii gasiti pe site-ul: http://www.reduceri-promotii.com

 3. Bogdan says:

  Ultimul site de profil este http://www.ofertadelux.ro si cu siguranta vor mai aparea multe altele.

 4. WebMagnat says:

  Cu 3 site-uri de reduceri in portofoliu, WebMagnat a dezvoltat deja cea mai productiva platforma de acest tip.

  Fungroup.ro – lansat in luna martie in Iasi, site-ul are deja la acest moment 3 oferte incheiate cu vanzari de peste 1000 de vouchere per oferta si aproape 6000 de fani pe Facebook.

  Youdeal.ro- se va lansa la sfarsitul lunii martie in Cluj.
  Astazi, 17 martie 2011, are deja 3000 de fani pe Facebook si o baza de date foarte mare cu oameni inscrisi pentru a profita de cele mai mari reduceri de pe Cluj si nu numai.

  Ofertesupertari.ro – se va lansa in aprilie in Bucuresti.

 5. Admin says:

  Buna,
  un centralizator complet, pentru toate ofertele din Romania este https://123reduceri.ro. Simplu ca 1-2-3: te inregistrezi, iti personalizezi newsletterul conform preferintelor tale (toate ofertele sunt pe categorii) si dupa ce cumperi un cupon, il adaugi si vei primi email de reminder. Simplu, nu?

 6. iulia says:

  Alte doua site-uri dintre care doar primul este lansat: http://www.dealnow.ro , http://www.promo-romania.ro/