Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800

Elvețienii de la Logitech lansează o nouă tastatură iluminată ce ar trebui să faciliteze introducerea datelor atunci când stați în cameră cu lumina stinsă. Logitech Wireless Illuminated K800 eset alimentată de o baterie reîncărcabilă iar lumina oferită de LED-urile din spatele tastelor este asistată de un senzor ambiental.

Senzorii de mişcare detectează mâinile în momentul apropierii lor de tastatură şi activează iluminarea, iar când acestea se îndepărtează, iluminarea scade din intesitate. Astfel, iluminarea va fi puternică și precisă iar bateriile vor funcţiona mai mult: tastatura va putea fi folosită 10 zile până la următoarea încărcare.
Tastatura Logitech Wireless Illuminated K800 este disponibilă în magazinele partenere la un preț recomandat de 439 Lei (cam mult pentru o tastatură am spune noi).

Author: cristi

Share This Post On

Comments

  1. AlliedArea says:

    Adevărul e că tastatura arată bine, dar utilizând tastatura și în decursul nopții mai mult timp nu cred că o să dureze 10 zile până când va trebui reîncărcată. Și ce faci dacă atunci când trebuie să reîncarci și ai treabă cu ea? Și da.. prețul este destul de mare pentru o tastatură!

    1. Radu says:

      Se incarca prin USB. Poate fi folosita si atunci cand se incarca.