ASUS Lamborghini VX7

ASUS prezintă noul laptop Lamborghini VX7 echipat cu a doua generație de procesoare Intel Core i7 quad-core și cu grafica NVIDIA GeForce GTX 460M, susținută de 3GB de memorie video dedicată. Utilizatorii beneficiază de asemenea, de o unitate de stocare hibridă cu o capacitate de până la 1.25TB și cu performanțe similare unui hard disk cu 10.000 rpm, oferind acces utra-rapid la date. Construit pentru a reflecta ultra-sportivitatea și aspectul agresiv al modelelor Automobili Lamborghini, modelul VX7 este disponibil în nuanțe distincte: portocaliu, negru și fibră de carbon.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 va ajunge în România la începutul lunii mai într-o configurație care include: ecran LED 15.6” FullHD, 16GB RAM, placă video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, două harduri hibride a câte 500GB și sistemul de operare Windows 7 Ultimate. ASUS nu a facut dezvăluiri în ceea ce privește prețul pentru piața românească însă estimăm că acesta ar putea fi vândut la 9.000 de lei sau undeva în zona aceasta.


Author: cristi

Share This Post On

Comments

  1. Cristi M. says:

    Jesus ! Este un adevarat monstru :)) La ce specificatii are …depaseste desktop …deja este bun Workstation sau Server…

  2. Vasile says:

    16GB RAM?!!! Dumnezeule dar ce au vrut sa faca din laptopul asta? pai la asa specificatii rulezi photoshop mai repede decat o faci pe o statie grafica.