Extra semnal Orange

Companiile care își au sediile prin cladiri unde semnalul 3G nu este tocmai satisfăcător pot opta pentru Extra Signal.
Soluţia Extra Signal, având la bază tehnologia Femtocell, creează o celulă 3G/3G+ în interiorul clădirii, funcţionând ca o mini-antenă proprie, ce difuzează semnalul în locaţia respectivă, îmbunătăţind acoperirea şi calitatea serviciilor de voce şi date mobile. Pentru a beneficia de aceste avantaje, este necesară conectarea echipamentului Extra Signal la linia de internet fix existentă în clădire şi utilizarea echipamentelor 3G/3G+ (telefoane mobile, smartphone-uri, tablete sau laptop-uri cu modem-uri sau routere 3G/3G+).
Echipamentul acoperă până la 800 de metri pătraţi – spaţiu deschis – şi permite până la 16 apeluri de voce simultan şi o viteză de internet de până la 7,2 Mbps.
Soluţia Extra Signal poate fi achiziţionată cu 500 de euro (fără TVA).

Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. Anton KOVACS says:

  Sa rezumam: fac un abonament la Orange, nu am semnal, cumpar jucaria de la Orange cu 500 euro+TVA, adica 620 euro, o conectez la internetul de la RDS sau de la Romtelecom si atunci am semnal.
  Dar, ma intreb eu, de ce sa nu imi fac un abonament de tefonie mobila la un operator care imi asigura semnal suficient si sa nu mai recurg la tot felul de artificii care nu fac altceva decat sa rezolve o deficienta a operatorului pe banii mei.
  Cred ca mai normal ar fi fost ca in situatia in care intr-o anumita locatie Orange nu are semnal operatorul sa puna la dispozitie, gratuit, acest dispozitiv.

  1. Ion says:

   Sunt solutii mai ieftine si mai bune decat asta,oricum este un artificiu costisitor si inutil. Ma gandesc numai la situatia in care ai mai multe birouri despartite de pereti grosi unde echipamentul lor nu va bate sub nicio forma.

 2. ENescu says:

  Pentru ca fraieri vor fi destui.Si cei bogati fara semnal trebuie sa-si cheltuie banii, nu? 🙂