Nikon lansează primul obiectiv DX de macro cu diafragmă 2.8

SKIN anunţă lansarea obiectivului AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G dedicat fotografiei macro, ce oferă un raport de reproducere de 1:1, o redare foarte clară a detaliilor, precum şi o versatiliate sporită datorită diafragmei de f/2.8.

AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G este primul obiectiv de macro cu o diafragmă de f/2.8 produs de Nikon pentru formatul DSLR DX. Acesta cuprinde un unghi de câmp echivalent cu 60 mm în formatul FX. Focalizând de la minimum 16,3 cm de subiect şi beneficiind de un raport de reproducere de 1:1, oferă performanța macro veritabilă pentru iubitorii acestui gen de fotografie care deţin aparate foto Nikon DX.

Obiectivul AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G este compact şi uşor, greutatea de doar 235g recomandându-l şi pentru modelele DSLR mai mici precum Nikon D3100 şi D5100.
AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G va fi disponibil în magazine în luna august.
AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G

Author: cristi

Share This Post On

Comments

  1. Dan Candea says:

    Pentru modelele Nikon D3100 și D5100 mult mai important decât greutatea redusă a obiectivului este faptul că acesta are încorporat un motoraș de autofocalizare SWM, aceste modele de aparate neavând motor de autofocalizare încorporat 😉

  2. Crin says:

    AF-S DX Micro NIKKOR 40mm f/2.8G are motoras de focalizare. Motorul integrat SWM (Silent Wave Motor) focalizează rapid şi silenţios cu orice model de aparat foto Nikon DSLR, oferind o punere la punct exactă, chiar şi la diafragme foarte rapide, când profunzimea de câmp este foarte îngustă.