PlayStation Vita la Gamescom

Unul dintre cele mai interesante echipamente portabile pentru jocuri, așteptate expoziția gamescom din Köln, Germania este PlayStation Vita.
Una dintre multele inovaţii pe care PlayStation le-a adus pe piaţa jocurilor digitale în ultimii ani şi în ultimele luni, una dintre cele mai interesante pentru mine este consola PlayStation Vita”, a declarat Andrew House, Preşedinte şi CEO al SCEE.

Două stick-uri analog oferă jucătorilor o experienţă similară cu utilizarea controller-ului Dual-Shock, în timp ce ecranul OLED (organic light emitting diode) sensibil la atingere, cu diagonala de 5 inci, oferă o imagine clară. Ecranul tactil frontal şi pad-ul dorsal tactil, combinate cu tehnologia de mişcare six-axis permit utilizatorilor să interacţioneze direct cu jocurile, în trei dimensiuni, prin mişcările degetelor: „atingere, prindere, urmărire, împingere şi tragere”. Cele două camere video, montate atât frontal cât și pe spatele consolei contribuie, de asemenea, la o experiență de joc reușită.

Noi detalii despre funcţiile de conectivitate socială ale PlayStation Vita au fost dezvăluite. În momentul accesării acestora prin modelul 3G/Wi-Fi, utilizatorul este conectat în mod constant la activitatea sa curentă în lumea PlayStation, dar şi la lumea prietenilor şi a altor utilizatori. Aplicaţii speciale pentru servicii de reţele sociale, precum Facebook, Twitter, foursquare şi Skype au fost prezentate.
Sony PlayStation Vita

Author: cristi

Share This Post On