Samsung Galaxy Tab 7.7

Samsung Galaxy Tab 7.7 este cea mai performantă tabletă a producătorului corean. Noul model, prezentat la IFA Berlin, integrează ecranul Super AMOLED Plus cu diagonala de 7.7inci și rezoluția de 1280 x 800pixeli. Densitatea de 196ppi (pixel-per-inch) și contrastul ridicat specific ecranelor de tip OLED sunt două caracteristici care contribuie la afișarea unor imagini de o claritate spectaculoasă. Galaxy Tab 7.7 are o grosime de numai 7.89 milimetri și o greutate de numai 335 de grame, iar această construcție ușoară și compactă pare a fi rezultatul noului ecran Super AMOLED Plus.

Tableta este construită pe baza chipsetului Exynos, tactat la 1.4GHz și a graficii Mali-400MP, întâlnită și pe Galaxy S II. Samsung Galaxy Tab 7.7 rulează sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb și are acces la aplicațiile stocate în Android Market.
Samsung Galaxy Tab 7.7

Author: cristi

Share This Post On

Comments

  1. Razy says:

    Densitatea de 196ppi (pixel-per-inch) este ok ? gandindu-ma ca apple iphone 4 are 325 ppi daca nu ma insel. Aceasta densitatea este chiar vizibila cu ochiul liber ? sau la ce se refera ,imi cer scze pentru intrebare

    1. Vasile says:

      Densitatea e mai mult decat ok pentru o tableta. Telefoanele fac parte din alta categorie deci nu putem compara mere cu pere.