Asus EEE Slate B121 o tabletă cu Windows

Asus nu uită de utilizatorii familiarizați cu mediul Windows și lansează un model EEE Slate ce rulează sistemul de operare conceput de Microsoft. Asus EEE Slate B121 este o tabletă cu diagonala de 12.1 inci ce are în spate un puternic procesor Intel Core i5-470UM alături de o memorie generoasă. Datele sunt stocate pe un SSD de 64GB iar memoria RAM ce cuantifică 4GB ar trebui să facă față aplicațiilor solicitante.
Noua tabletă ASUS se va comercializa la un preț de aproximativ 1500 de dolari, ținta companiei taiwaneze fiind segmentul business ce are nevoie de un instrument de lucru susținut de aplicații consacrate.

Specificații Asus EEE Slate B121

Ecran cu diagonala de 12.1 inci și rezoluția 1280 x 800 pixeli
4GB memorie RAM DDR3-1333
Procesor Intel Core i5-470UM
Stocare SSD 64GB
Wi-Fi 802.11B/G/N
Cameră video 2 megapixeli
Sistem de operare Windows 7 Professional (64 biți)
Autonomie 4.5 ore
Preț recomandat MSRP 1499USD

Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. Vlad says:

  Buna ziua, imi puteti spune aproximativ data cand aceasta tableta va aparea pe piata din Romania si daca are baterie detasabila? Am incercat sa i-au legatura cu cei de la Asus, dar nu am reusit. In conditiile in care dumneavoastra ati scris acest articol ma gandesc ca poate ati putea sa ma ajutati. Va multumesc anticipat

 2. cristi says:

  Nu avem informații despre prezența pe piața românească, probabil nici cei de la ASUS România nu știu încă, fiind un produs foarte nou. E posibil totuși ca până la sfârșitul anului să puteți comanda acest produs. Puteți încerca chiar să comandați de afară în cazul în care tableta nu va fi disponibilă în România.

 3. Vlad says:

  Eu am nevoie de o tableta cu windows care sa aiba si baterie detasabila(practic durata de folosire va fi de 6 ore si am nevoie de o baterie de rezerva…) ati putea sa-mi recomandati una?
  multumesc