SuperBlog 2011: etapa nr 2

Incet dar sigur avansam in SuperBlog 2011. Am ajuns astazi la etapa cu numarul 2.

real,- Hypermarket Romania

Incercam sa lamurim din problemele aparute in prima etapa:

1. Daca in cont, dupa ce apasati butonul “Raspunde” al probei, apare o fereastra ce va cere atat link cat si text, atunci trebuie sa introduceti link-ul in casuta “Adauga URL-ul postului de pe blog” si textul articolului in casuta “Articolul de pe blog in forma TEXT“. Atentie: Articolul publicat pe blog nu trebuie sa depaseasca 10000 de caractere (cu tot cu spatii).
De ce aceasta conditie? In editiile precedente unii concurenti introduceau mai intai URL-ul articolului pentru a se incadra in termenul impus si deoarece juriul intarzia cateva zile corectarea probelor aveau timp sa-l scrie ulterior. Prin aceasta conditie se descurajeaza astfel de practici.

2. Sunt 33 de probe in total.

3. Juriul incepe corectarea articolelor dupa terminarea celor 7 zile, iar jurizarea mai dureaza de obicei o saptamana. Prin urmare primele note o sa le avem in aproximativ 2 saptamani.

4. Atentie: fiecare proba trebuie sa aiba un URL unic. Prin urmare nu poti face un articol unde sa publici toate probele din Superblog! Avem 33 de probe, trebuie sa aveti 33 de articole la final.

InteresantSa revenim la proba de astazi ce ne indemna sa visam la calatorii. Sponsorul de astazi, real,- Hypermarket Romania implineste 5 ani asa ca-i uram un sincer “La Multi Ani” si promitem sa ne facem cumparaturile de la ei in luna Octombrie.

probaSponsor: real,- Hypermarket Romania
Nume proba: American Tourister
Enunt proba:

In cadrul noii campanii de loializare dezvoltata de real,- care se va desfasura pe o perioada de 22 de saptamani la nivel national, clientii tuturor magazinelor real,- vor putea beneficia de o reducere de 60% la achizitionarea bagajelor din gama premium American Tourister, comercializata in exclusivitate de real,-

Colectia este formata din 8 produse, incluzand trolere, geanta de calatorie cu roti, geanta pilot, geanta mica de voiaj, rucsaci si geanta pentru cosmetice. Gama de produse este perfect adaptata necesitatilor unei familii, indiferent daca este vorba despre calatorii sau pentru petrecerea timpului liber, iar multumita aspectului modern si a liniilor simple va fi deopotriva apreciata de utilizatorii business.

Cerinte speciale:
1. Scrie un post pe blogul tau pornind de la tema: Pleci in concediu si ai nevoie de valize noi. Ce asteptari ai de la geanta ta de calatorie? Fie ca e vorba despre o geanta mica de voiaj, un rucsac sau un troller, American Tourister e gata de drum. Pe care-l alegi, in functie de nevoile tale, si unde vrei sa te plimbi?
2. Link in articol catre http://www.real-hypermarket.ro/american-tourister/
3. Să anunţaţi că articol vostru este scris pentru acest concurs;
4. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru de pe blogul participant si articolul in format text (copy – paste).

Termen limita: 10 Octombrie ora 23:59

Juriul de astazi: real,- Hypermarket Romania

Link-uri ajutatoare:

http://www.real-hypermarket.ro/index.php?page=pagini_list&PageId=Evenimente_4&ArticleId=real%2C-+aduce+gama+bagaje+American+Tourister+in+Romania_206
http://www.real-hypermarket.ro/american-tourister/

Author: PCNews Team

Share This Post On

Submit a Comment