Acer scoate pe piață trei serii de calculatoare all-in-one

Acer, compania recunoscută pe piața românească pentru prețurile accesibile ale echipamentelor, a dezvăluit trei noi calculatoare ce pot înlocui oricând desktop-ul de acasă sau de la birou. Cel mai performant dintre acestea, AZ5, este dotat cu un ecran multi-touch cu diagonala de 23 inci și cu procesoare Intel Core i3 sau chiar mai puternice. Memoria RAM de 4GB și hard disk-ul de 1TB ar trebui să fie suficient pentru un utilizator actual. Acer AZ3 costă 650 de dolari, cu 100 mai puțin față de AZ5 însă diagonala ecranului se reduce la 21 de inci iar procesorul este un AMD dual-core A4 APU (cu grafică Radeon HD6410). Ambele modele au stand ajustabil, două porturi USB 2.0, microfon și cameră web.

Author: cristi

Share This Post On

Comments

 1. Mihai ioan says:

  Sunt foarte simpatice sistemele all-in-one, in special cele cu touchscreen. Permit o manevrabilitate placuta, comoda pe care un desktop nu o are.

 2. green says:

  Și mie îmi plac sistemele all-in-one. Scapi de unitatea centrala si de toate cablurile care atarnau in spate. La mine tot timpul sunt incurcate in spatele calculatorului.

 3. Bogdan says:

  Eu as avea o sugestie: butoane de facebook si twitter sa le dam mai departe …

  🙂