SuperBlog 2011: etapa nr 19

Intr-o zi de duminica cu miros de toamna tarzie ce nu vrea sa mai plece pentru a face loc urmatorului sezon, ce poate fi mai placut decat sa publici un articol pentru etapa cu numarul 19 din Superblog 2011?

asus oplay gallery

probaSponsor: ASUS
Nume proba: Armamentul multimedia
Enunt proba:

Multimedia este metoda favorită de recreere a omenirii. Un film bun, savurat pe un ecran de calitate și redat prin intermediul unor boxe de înaltă fidelitate poate deveni punctul de atracție maximă a unei seri. Iar muzica ta favorită, redată corect poate fi, după cum probabil știi, cea mai înălțătoare experiență din lume.

Modalitatea în care alegi să redai universul tău multimedia s-a complicat din ce în ce mai mult în ultima vreme. Clasicele DVD playere au fost upgradate la High Definition prin tehnologia BluRay iar acum sunt asaltate nemilos de media playerele ce fac totul fără a mai avea nevoie de discul optic.

Sunetul, unul dintre cele mai scumpe hobby-uri, a intrat și el cu adevărat în era digitală. Calculatorul devine unul dintre soliștii principali ai casei, dar dacă vrei performanțe cu adevărat bune, ai nevoie de o placă de sunet de excepție, domeniu în care ASUS a devenit cu adevărat un expert, oferind cele mai bune astfel de componente. Xonar Essence One, prin performanțele sale a câștigat laudele presei de specialitate, dar este inconjurata de surate redutabile.

Și tot în categoria asta intră și jocurile. Cine nu și-a descărcat nervii umplând de plumb fierbinte un extraterestru hidos? Dar pentru a auzi cu claritate fiecare împușcătură, precum și pentru a comunica instantaneu cu coechipierii tăi, ai nevoie de o pereche de căști de calitate.

În toate domeniile acestea ASUS și-a pus la contribuție expertiza pentru a oferi cele mai bune soluții. Media playerele oferă cele mai bune performanțe de pe piață împreună cu un suport complet pentru toate felurile de fișiere. Plăcile de sunet oferă, la rândul lor, cele mai bune performanțe în procesarea și redarea sunetului, cu rapoarte ale Signal-to-noise ratio de top în piață. Iar căștile ASUS oferă de la o audiție relaxată și o izolare fonică de vârf, până la o poziționare spațială de excepție a sunetului în filme și jocuri.

Tema:
Scrie un post în care să îți creezi un setup ideal din toată gama de produse multimedia ASUS, setup pe care l-ai folosi pentru a te bucura de universul multimedia așa cum ți-ar plăcea ție cel mai mult. La urma urmei, un gamer ar alege lucruri diferite de un audiofil sau de un cinefil, nu? Explică cititorilor tăi de ce ai ales fiecare componentă în parte.

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că acel articol este scris pentru acest concurs;
2. In contul superblog trebuie sa introduci link-ul catre articolul tau de pe blogul participant si textul articolului (copy-paste).

Termen limita: 13 noiembrie ora 23:59

Juriul de astazi: Andreea Dihel, ASUS Romania

Suport:
Imagini: http://channel.asus.com/DownloadNoLoginList.aspx?Path=2459DF84E75C1A3639329AF88E24D0FE

Video:

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. OctoCat says:

  hehe, e al treilea an când scriem despre Oplay 🙂

  1. PCNews Team says:

   E un produs bun 🙂 Dar acum aveti si O!Play Gallery. E putin diferit…

   1. OctoCat says:

    Știu că e… Deși nu am așa ceva, mi-am făcut deja o idee și sunt de acord cu ceea ce ziceți voi 🙂

    1. OctoCat says:

     @PCNews Team, am o rugăminte, la această etapă, se pare că am făcut buba și am introdus un link greșit. În loc de probă, un review de film. Am fost atenționată de către juriul ASUS să modific… Se poate să introduceți link-ul ăsta în contul meu? Pretty pls with a cherry on top?

     Că se și corectează zilele astea am înțeles…

     http://octocat.org/2011/11/the-cool-tools/

     Mulțumesc anticipat!

     1. PCNews Team says:

      si care este link-ul gresit?

     2. OctoCat says:

      Link-ul corect este: http://octocat.org/2011/11/the-cool-tools/

      Link-ul gresit este: http://octocat.org/2011/11/in-time-2011/

      Nu am realizat asta până azi când am primit următorul comentariu de la Juriul ASUS:

      Juriu ASUS says:
      November 17, 2011 at 16:27

      Link introdus pentru aceasta proba in sistemul SuperBlog este urmatorul:

      http://octocat.org/2011/11/in-time-2011/

      Te rugam sa verifici / corectezi.

      Link-ul greșit se regăsește în postare, și probabil că rămăsese în paste și nu mi-am dat seama. Noroc cu ping-urile… probabil așa au găsit cei de la ASUS postarea pentru proba nr. 19.

      Promit să fiu mai atentă de acum…

     3. PCNews Team says:

      Am corectat. Verifica te rog daca acum este OK.

     4. OctoCat says:

      am dat un comentariu reply, dar a rămas în moderare (presupun că din cauza numărului de link-uri)…

    2. OctoCat says:

     mulțumesc 🙂 acum presupun că e bine 🙂

 2. Alin says:

  Uuu Hi Definition entertainment. You could actually taste the brain matter.

 3. Alin says:

  Care este limita maximă de cuvinte? Îmi place atât de mult acest subiect încât cred că voi depăși limita maximă impusă.

 4. Danuta says:

  La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Sa traiti cu numele!
  Spor la inspiratie..!

 5. Danuta says:

  Aveti un cadou muzical pe blogul meu! (http://danuta-pisicuta.blogspot.com/2011/11/dedicatie.html ) Zi senina sa aveti!

 6. Sepu says:

  intrebare pt ASUS si organizatori:

  Care sunt criteriile de notare la etapele ASUS?
  Pentru runda nr.6 nu inteleg de ce am pierdut 30 de puncte, cind cerinta e: 1. Scrie un post (300 – 600 de cuvinte) în care sa faci o incursiune în Universul ROG și sa ne povestești experiența ta;
  Majoritatea dintre noi nu au acces la asa ceva, asa ca mi-am imaginat si eu cum ar fi sa am un sistem ROG… ce a fost atit de gresit cind am respectat toate cerintele?

  1. Claudia Patrascu says:

   @Sepu: Octavian Dunare, Marketing Expert in cadrul ASUS Romania & Bulgaria, a facut luni, 7 noiembrie, urmatoarele precizari privind criteriile de jurizare:

   “Am tot primit in ultima vreme intrebari referitoare la criteriile de jurizare, asa ca simt nevoia sa fac niste lamuriri pe acest subiect, in calitate de creator al subiectelor ASUS:

   Singurul criteriu de jurizare al probelor ASUS este creativitatea.

   Probele ASUS nu sunt lucrari de control cu raspunsuri gresite sau corecte, cu grila de corectare si cu raspunsuri fixe.

   Nimeni nu este “depunctat” pentru ca nimeni nu are 100 de puncte din oficiu. Toata lumea are 0 din oficiu. Articolele se jurizeaza in baza valorii lor, comparativ cu celelalte articole inscrise in competitie si in acest fel se castiga punctele primite din partea juriului.

   Bineinteles, cursivitatea unui text, firul logic, exprimarea corecta sunt apreciate, asemeni oricarei forme de comunicare. Dar creativitatea, mai presus de toate, este factorul care aduce mai multe puncte pentru o proba ASUS.

   In masura in care vor exista cerinte speciale in cadrul unei probe ASUS, acestea vor fi specificate clar.”

 7. Alex says:

  sunt cam obosit astazi, articolul poate fi despre orice produs/e din gama multimedia Asus( placa de sunet, casti, monitoretc.) nu doar despre Asus Oplay

 8. Octavian says:

  am intarziat si eu putin cu articolul. acum l-am publicat dar nu am primit confirmarea publicarii. echipa pc news, puteti verifica va rog?
  multumesc

  1. PCNews Team says:

   poti sa verifici in contul tau daca apare sau nu