SuperBlog 2011: etapa nr 25

Din nou ASUS.

monitor-asus-pro

probaSponsor: ASUS
Nume proba: Super monitoare
Enunt proba:

Sunt descrise ca fiind cele mai ușor de utilizat monitoare profesionale din seria P-IPS ProArt datorită funcțiilor pe care le au: conectivitate ridicată, scala reală Quick Fit, ajustare personalizabilă de culori și funcția multitasking Picture-in-Picture, care permite utilizatorilor să vizualize imagini și de la alte surse de semnal, în același timp.

Este vorba despre modelele PA246Q și PA236Q cu un gamut (spectru de culoare) extins cu panoul P-IPS. Acestea sunt echipate cu panouri P-IPS care garantează un gamut extins, acoperind 98% din spectrul Adobe RGB și este capabil să redea peste 1,07 miliarde de culori; adică un spectru cu peste 30% mai larg decât cel pe care îl pot oferi panourile LCD standard.

Mai mult, fiecare monitor este pre-calibrat în fabrică, garantându-se o fidelitate cât mai ridicata a culorilor afișate. Pentru ca experiența de vizualizare să fie desăvârșită, PA246Q și “fratele” mai mic PA236Q adoptă unghiuri de vizibilitate mari de 178° atât pe orizontală, cât și pe verticală, ceea ce elimină schimbarea de culoare a ecranului, indiferent de unde și cum îl privești.

Datorită design-ului ergonomic, monitorul LCD profesional PA246Q se ajustează extrem de ușor și precis pentru o poziție ideală pe orizontală (swivel), pe verticală sau, așa cum ne-am obișnuit la gama profesională, ecranul poate fi rotit la 90 grade (tilt) pentru o poziție ideală de vizualizare a documentelor de tip portrait.

Spune-ne cum te-ar ajuta un monitor cu aceste specificații tehnice, un monitor ce-ți garantează că la imprimare vei avea ceea ce vezi pe ecran.

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că articolul tau este scris pentru acest concurs;
2. In contul tau de superblog trebuie sa introduci link-ul catre articolul tau de pe blogul participant si textul articolului (copy-paste).

Juriul de astazi: Andreea Dihel, ASUS Romania
Termen limita: 24 noiembrie ora 23:59

ResurseResurse:
Imagini: http://channel.asus.com/DownloadNoLoginList.aspx?Path=01C6092E82BE6C41DF7B42DF58563C97
Video:

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Mihai Gheorghe says:

  Din nou ASUS…lol…cred ca o sa devin expert pe ASUS…

  @ juriul de la real si AMD….de ce credeti voi ca nu ma iau de juriul de la ASUS de la care am avut, la fel ca de la voi, o nota mica?

  ati putea sa va ganditi pentru o secunda… o secunda sa va ganditi la asta, o secunda sa notati proba de la realII, inca o secunda realIII si gata…
  nu va ia deloc mult timp…apoi o cafea, o tigare, electronica sau nu, un suc, un chat, o aia aia…

 2. Mihai Gheorghe says:

  dupa mine in ultimele 7 probe (ultima, a opta, cred ca apartine pcnews) o sa mai avem:

  Asus – 2 probe
  oktal
  Amd
  Real
  autonom
  toyota
  edimax

  cine crede altceva?

  1. Minodora says:

   Cei de la Oktal au lansat deja toate probele (parcă așa au spus în emisiunea de la radio). 🙂 Eu sper doar să nu mai fie Aventuria 😀

   1. Mihai Gheorghe says:

    cu riscul de a te supara … inlocuiest oktal cu aveturia 🙂 🙂 🙂

    Asus – 2 probe
    aventuria
    Amd
    Real
    autonom
    toyota
    edimax

    1. Claudia Nichitelea says:

     Ohhh, nu!!!

     1. Mihai Gheorghe says:

      cand am vazut mesajul am crezut ca au aparut notele de la Real…partea a II a
      🙂

    2. Mihaela says:

     Aventuria cu Asus..

    3. Minodora says:

     Dar ce zici de NH ? :))

     Nu mă supăr, pentru că oricum nu depinde nici de tine nici de mine. 🙂

     1. Mihai Gheorghe says:

      ups…uite un borealy…si io nu l/am pus pe lista…deci taiem aventuria si raman:

      Asus – 2 probe
      Amd
      Real
      autonom
      toyota
      edimax

      NH cred ca nu mai au…sunt trecuti la parteneri…nu la sponsori..

 3. Nora Vaum says:

  Mihai, prima probă AMD a fost notata in 11.11.2011, iar prima probă REAL în 19.10.2011. Ambii sponsori urmează să revină și cu alte note. Scuză-mi impertinența, dar tu ai rămas cumva captiv în timp? La fiecare probă ai căte un comentariu la adresa celor de la Real sau AMD. Zici că e “ziua cârtiței”.

  Îți înțeleg nemulțumirile, dar consider că trebuie să mergem toți mai departe și să așteptăm și alte note. Observ că unii văd clasamentul ca fiind deja stabilit. E prematur să ne culcăm pe lauri sau să ne lamentăm. Nu s-au notat nici măcar jumătate din probe ceea ce înseamnă că fiecare dintre noi are șanse să ocupe, la sfârșitul concursului, orice loc din clasament fie că e locul 1 sau 51. Nu e o părere proprie, e matematică.

  1. Mihai Gheorghe says:

   mergi tu mai departe.

   eu o sa raman captiv in timp ?!? wtf, e timpul meu deci pot ramane captiv in el…cind ma aud scriind (lol) haos…

   nu, nu o sa mai poti ocupa primele locuri cand ti se da de 3-4 ori la oase (football metaphora lol)…

   eu am doar comentarii la adresa lor…ei, dupa cum ti-am zis, m-au scos din activitate cu, deocamdata, 2 faulturi grosolane (football metaphora again lol)

  2. Claudia Nichitelea says:

   Nora, suntem liberi sa ne exprimam prin comentarii, in limita bunului simt, toate nemultumirile, nu? Iar daca acestea vizeaza, in mod repetat, aceleasi etape, e problema noastra existentiala si nu e nevoie sa intervii pentru a calma “tensiuni”. In fond, important e ca suntem activi, ca scriem si traim la maxim dezamagirile si “succesurile” pe perioada competitiei SupeBlog. Asa ca nu este vorba de nici o zi a cartitei si nimeni nu este captiv in timp. Bafta!

   1. Nora Vaum says:

    Mihai, crezi că sunt multe echipe de fotbal care au ajuns să câştige campionate fără să piardă măcar un meci? 😉

    Claudia Nichitelea, ai dreptate!

    1. Mihai Gheorghe says:

     da…dar pierd pe bune… 🙂

 4. nei says:

  wowwwwwww,smecherie monitorul!!!! intrebare: este destinat publicului larg sau numai pro?????? care-i pretul pt asa ceva? cu asa un monitor sigur ai redescoperi jocurile pe care le-ai terminat de mult.o scala a culorilor impresionanta care te va impresiona placut de fiecare data……..

  1. Mihai ioan says:

   Din pacate te inseli, ochiul uman nu-i capabil sa realizeze iar jocurile sunt create doar pe 32 biti de culoare :).

 5. Plescan Daniel says:

  Din nou cred ca am iesit putin din tiparul probei dar cum scopul scuza mijloacele.. am facut o serie de recomandari care sper sa va fie de folos. Daca am dreptate, multi vor trebui sa-si faca niste corecturi; daca nu.. mi-am cam dat singur de lucru si imi voi asuma punctele de penalizare. 😀 http://zirconiu.blogspot.com/2011/11/monitoare-vip-si-o-serie-de-recomandari.html Sa vad ce aveti voi de spus..

 6. Laurentiu Iancu says:

  Iar a trecut glontul… 🙂
  Dar m-a cam speriat ce am vazut… s-au publicat toate probele? S-au rezolvat dilemele, dar cand scriu atatea articole? 🙂

 7. Plescan Daniel says:

  Doua probleme:
  1. Aratati-mi pagina oficiala a produsului PA236Q!
  2. Multi au preluat ideile din enuntul concursului fara sa le cerceteze nitel. S-a strecurat o greseala legata de cele patru moduri de ajustare. Inclinare, pivotare.. Tot acolo!!