Bitdefender Antivirus Free Edition

Noul antivirus gratuit lansat de Bitdefender este disponibil celor care doresc un instrument performant de protejare a datelor personale. Utilizatorii beneficiază fără niciun fel de cost de tehnologia de protecție Bitdefender, premiată și certificată de cele mai puternice organisme independente de evaluare din lume.

Utilizatorul nu va simți niciodată prezența antivirusului, iar activitățile sale curente pe computer nu vor fi stânjenite în niciun fel. Jocuri sau programe recunoscute ca fiind consumatoare de resurse vor funcționa perfect, fără întreruperi cauzate de soluția de securitate”, afirmă Alexandru Bălan, Sr. Product Manager la Bitdefender. „Acesta este practic avantajul motorului nostru de scanare inteligent. Scutul antivirus evită verificarea repetată a fişierelor curate, reducând astfel la minim amprenta produsului în sistem”.

Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizează periodic în funcție de evoluția bazei de date a mostrelor de malware, oferind protecție permanentă chiar și împotriva celor mai recente pericole informatice.
Bitdefender Antivirus Free Edition este compatibil cu ultimele sisteme de operare Windows și este disponibil gratuit doar pentru utilizatorii de limbă română: http://www.bitdefender.ro/solutions/free.html.

Bitdefender Antivirus

Author: cristi

Share This Post On

Comments

  1. nei says:

    eu am acest antivirus cu licenta pe 30 de zile,am fost multumit de el,nu-s de ce dracu mi-a dat cateva crash-uri de sistem repetate,desi antivurusul bitdefender total security 2011 nu a facut asa ceva,care il am cu licenta pe un an de zile,ma rog ce a mai ramas din anul respectiv. pana la urma l-am dezinstalat si am trecut din nou la avg. care nu mi-a facut niciodata probleme