IMPORTANT: Gala SuperBlog 2011

Gala de premiere SuperBlog 2011 va avea loc in Bucuresti, sambata, 10 decembrie a.c., de la ora 14.00, la Hotel NH Bucharest, str. Mircea Voda nr. 21, in sala “Bucharest”, aflata la etajul 1 al hotelului.

Cazare:
NH Hotels ofera finalistilor SuperBlog cazare gratuita pentru noaptea dintre 10 si 11 decembrie 2011, in limita a 10 camere duble (twin) – 20 de persoane. Daca doriti sa participati la gala de premiere SuperBlog si sa va cazati la Hotel NH Bucharest, va rugam sa ne anuntati pe adresa claudia.patrascu@swissplan.biz pana la 4 decembrie 2011, inclusiv, mentionand numele complet si adresa blogului. In functie de preferintele voastre si de camerele disponibile, se pot caza 2 bloggeri / bloggerite intr-o camera.

Check in: pana la ora Galei.
Check out: Duminica, 11 decembrie, ora 12:00.

Cei care vor sa participe la eveniment, dar nu doresc cazare, ii rugam sa ne confirme participarea la aceeasi adresa de e-mail, pana la 9 decembrie 2011, ora 12.00. Accesul la eveniment este permis numai pe baza confirmarilor prealabile. Va multumim pentru intelegere!

NH Hotels

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. ciprianpianistu says:

  Am crezut ca s-a anulat concursul dupa iesirea mea din el….i’m confused

  1. Laurentiu Iancu says:

   de fapt, s-a anulat, dar evenimentul era programat mai demult si costa mult anularea :))

   de cand ai renuntat cred ca ai facut vreo mie… ­čÖé
   ai scris multe articole extra concurs?

 2. Sepu says:

  este obligatorie prezenta tuturor din top 50?
  sau doar a primilor 3?

  1. Claudia Patrascu says:

   @Sepu: Prezenta nu este obligatorie pentru nimeni, indiferent de locul ocupat in clasament. Veti primi prin e-mail voucherul castigat fie ca veniti, fie ca nu. Uneori, sponsorii ofera, in cadrul evenimentului, premii bloggerilor prezenti, fara ca aceasta sa fie o regula.

 3. PCNews Team says:

  Prezenta nu este obligatorie, dar in fiecare an au fost discutii ca cei care au venit au primit mici atentii de la sponsori, iar cei care nu au venit nu au primit nimic.

  In plus, daca nu esti din Bucuresti un city break la NH nu iti strica ­čÖé

 4. Danuta says:

  De-ar fi vremea prielnica, m-as incumeta..altfel parca vad ca la prima zapada, autostrada e impotmolita, de stai cu orele pana la iesire..:(
  Privilegiatii sunt cei din Buc. In alta perioada a anului, vorbim de o cu totul alta situatie.._:) Insaaaaaaa…eu zic ca vremea va fi frumoasa si cu mult soare, chiar daca cu dinti…asa ca pentru o zi speciala..!
  _:)

 5. Danuta says:

  Dar hei..m-am extaziat si nici macar nu stiu daca voi fi printre primii 50. Doar visam cu ochii deschisi, si ma lovise un exercitiu de imaginatie..!
  Mea culpa.._:)