SuperBlog 2011: etapa nr 32

Sponsor: Nu avem astazi 🙂
Nume proba: Parteneri media
Enunt proba:

Partenerii media au fost alaturi de noi si ne-au sustinut de la inceput pana la final. Acestia au contribuit la incercarea noastra de a fi mai buni decat anul trecut cand am fost mai buni decat anul precedent…

Proba numarul 32 este speciala deoarece toate articole care respecta cerintele o sa primeasca 100 de puncte. Fara jurizare, fara discutii.

Concret ce aveti de facut: Scrieti un articol in care sa spuneti Cum considerati ca se distinge fiecare partener media SuperBlog 2011 in mass-media si respectiv in blogosfera din Romania?

Parteneri media: TVR – Zon@ IT, RadioLynx, Connect, Photo Magazine, 121.ro, MediaLOOK, PRwave, MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu, LexaVerzes.ro

Un link catre fiecare site partener ar fi dragut dar nu obligatoriu.

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că acest articol este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru de pe blogul participant.

Termen limita: 30 Noiembrie ora 23:59

Juriul de astazi: e plecat sa isi faca cumparaturile de Black Friday…

Author: PCNews Team

Share This Post On

Comments

 1. Tibi says:

  faza e ca 95 % dintre participanti stiau de tvr + maxim inca 2.. personal de restul de 7 parteneri am auzit prima oara cand i-am vazut pe pagina de logare superblog 🙂

  sincer, asta este indiscutabil cea mai grea proba din concurs, in care mi se cere sa vorbesc despre oameni/firme de care nu am auzit vreodata, si mai ales mi se cere sa descriu se disting si in media si in blogosfera, adica in 2 domenii..

  este prima proba la care nu ma simt capabil sa o duc la capat, ma inec la proba 32.. ce naiba cai verzi pe pereti sa aberez despre niste oameni de care nu am habar cine sunt.. la celelalte probe cu un research de 10 minute aflam tot ce treabuia sa stiu despre produs, cat research sa fac eu sa vad ce a facut prin blogosfera xulescu…inmultit cu 7.. cand sa mai am timp si de asta.

  mai bine ne mai dadeati un produs de promvoat..

  1. PCNews Team says:

   Ai link la fiecare. Scrie o propozitie pentru fiecare dintre ei si cu link-ul optional si sigur ai 100 de puncte. Totul este sa nu fie tratata proba cu lipsa de respect

 2. Tibi says:

  Nu mai pot edita.. proba ar fi trebui sa fie : care dintre partenerii nostri media considerati ca se distinge etc etc etc.. atunci da, era decent, vorbeam despre cei care se disting, de cei de care am auzit si deci pot sa vorbesc..nu asa de toti, fara suparare..

  e ca si cum partenerii ar primi si ei o proba “cum credeti ca se distinge fiecare concurent din concurs, ce ati remaracat la fiecare dintre ei”..

 3. ana says:

  MoneyWatch.ro locul 1 acum 2 ani
  Obisnuit.eu locul 1 anu trecut
  LexaVerzes.ro locul 3 anul trecut
  de restu stiu din dif surse.
  Eu niciodata nu am auzit / citit despre cel care a castigat prima editie de la superblog.

  1. uluiteanu raluca says:

   http://www.arenait.net/ a castigat prima editie SuperBlog in 2008.

 4. Laurentiu Iancu says:

  Ma scuzati, cred ca sunt in urma cu stirile… unde ii pot vedea pe partenerii Superblog?

  Multumesc

  1. PCNews Team says:

   TVR – Zon@ IT, RadioLynx, Connect, Photo Magazine, 121.ro, MediaLOOK, PRwave, MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu, LexaVerzes.ro

   Link-urile in articol.

   1. Laurentiu Iancu says:

    Multumesc.
    Trebuie sa incerc sa ma documentez… pentru ca nu prea am auzit de ei… dar sunt sigur ca weekendul va fi un sfetnic bun. 🙂

 5. AMTruta says:

  Am postat gresit link-ul in contul meu de SuperBlog, am pus link-ul probei 32 la 33. Cum sa procedez?

 6. Stefan says:

  Proba cea mai dificila dupa parerea mea. Nu trebuie sa verifici un singur produs, sa-ti faci o singura idee, ci 10.

 7. Gabi says:

  Exact. Cea mai dificila proba dintre toate. Este o proba FOARTE GREA!

 8. Ramona says:

  am observat ca la majoritatea s-a punctat aceasta proba…. la mn inca nu apare punctajul … si proba am realizat-o

  1. Ramona says:

   astept si eu un raspuns …. daca a gresit eu linkul sau nu am realizat proba cum trebuie… nu inteleg de ce nu mi s-a punctat

   1. Claudia Patrascu says:

    @Ramona: Au fost notate doar acele articole care au respectat cerinta probei. Simpla enumerare a partenerilor media (cu sau fara link) nu este suficienta, in opinia mea. Ceilalti participanti s-au informat de pe site-ul fiecarui partener si au scris macar o fraza despre fiecare. Nu este si cazul tau. De asemenea, nu au fost notati cei care au depasit termenul-limita final, 1 decembrie. Multumesc!

    1. Ramona says:

     de curioazitate m-am uitat peste TOATE blogurile carora li s-au acordat cele 100 pct pt aceasta proba si am gasity 2-3 care in afara de numele partenerului media au mai pus FIX DOAR UN CUVANT… sa inteleg ca daca mai puneam un cuvant era suficient … =))
     Ma intreb de ce nu este sufiecient simpla enumerarea cu link? linkul acela se cheama publicitate gratis (ceea ce am facut tot timpul concursului)
     Pana acum am zis sa tac ca nu sunt cea mai mare scriitoare, chiar daca uneori consider ca meritam mai multe puncte la anumite probe.
     Tot asa am zis ca merg pana la sfarsit pentru experienta si sa vad cum este. Am vazut ca poti sa iei puncte multe cu copy paste …
     Been here, Done this!
     Cum zicea o prietena “Whatever, Nevermind, Life’s not fair!”

     ps: de depasit nu am depasit NICIODATA termenul

     1. Ramona says:

      si chiar cine a luat punctele suplimentare la proba 10 cu tableta transformers?

 9. Claudia Patrascu says:

  @Ramona: Am discutat si cu colegii mei din echipa organizatoare si am decis sa acordam 100 puncte tuturor celor care au scris probele 32 si 33.
  Intr-adevar, unii concurenti au redactat articolele laconic (de aceea nu i-am notat), altii chiar foarte elaborat. Ce m-a determinat sa nu-ti acord de la inceput cele 100 puncte (si au fost alti cativa concurenti in aceeasi situatie) este faptul ca despre unii parteneri media nu ai mentionat absolut nimic, nici macar un cuvant. Dar, pentru ca ai oferit detalii despre ceilalti in proportie de peste 50% din tema, am revenit asupra deciziei.
  P.S. Eu nu am afirmat ca ai fi depasit tu vreun termen-limita, ci ca neacordarea notelor putea avea 2 motive: fie s-a depasit termenul-limita, fie nu s-a respectat cerinta.

  1. Ramona says:

   ms.
   stiu ca nu te refereai la mine cu termenul limita. am incercat sa il respect ca daia e regulament