Orange sprijină sinistrații cu minute gratuite

Orange România sprijină sinistrații cu minute gratuite. Persoanele aflate în zona rurală din județele afectate de viscol (Caraş-Severin, Gorj, Mehedinţi, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Galaţi, Vrancea, Prahova, Brăila, Ilfov, Tulcea, Constanţa) primesc minute în rețea și în afara ei. Mai precis, clienţii PrePay, din zona mai sus menţionată, au primit 200 de minute în reţea şi 10 minute în afara reţelei, valabile timp de o săptămână, pentru a putea comunica cu familia sau cu prietenii, în cazul în care creditul lor s-a epuizat.

De asemenea, abonaţii, persoane fizice şi juridice, din judeţele respective beneficiază de o amânare a termenului de plată de 7 zile pentru facturile Orange.
Orange România a pus la dispoziţie 1000 de telefoane mobile dotate cu cartele PrePay, pentru a fi distribuite persoanelor din zonele rurale aflate sub alerta codului portocaliu cu ajutorul autorităţilor.

În plus, Orange România se alătură campaniei de ajutorare demarate de Crucea Roşie. Astfel angajaţii companiei vor colecta alimente neperisabile, apă şi obiecte de prim-ajutor ce vor fi distribuite de Crucea Roşie în zonele afectate.

logo orange

Author: cristi

Share This Post On

Comments

  1. nei says:

    chiar daca am renuntat la a mai folosi serviciile acestei companii de telefonie mobila,din cauza reduceri puterei de semnal la telefoane, spun : JOS PALARIA pt gestul facut pt acei oameni afectati de zapada. oricum acele minute sunt egale cu zero 0 barat pt cei care au intrat in perioada de gratie,deoarece nu pot fi folosite: la faza asta s-au facut de cacao. am primit si eu un mesaj :ca am primit acele minute,dar nu le pot folosi ca sunt in perioada de gratie. mie nu-mi trebuiesc dar altora care au cu adevarat nevoie,da. shet