GTA pe telefoanele cu Android

Imi aduc aminte ca in urma cu doar patru ani oamenii isi schimbau calculatoarele cu unele noi, cat mai puternice pentru a juca GTA 4 cu detaliile la maxim. Sa nu mai amintesc de aparitia scenelor de sex in GTA San Andreas ce a starnit curiozitatea jucatorilor si a propulsat vanzarea de computere noi.

Si daca in 2008 ne miram ca GTA San Andreas rula pe un EeePC, astazi putem juca GTA III pe telefonul mobil, lucru de neimaginat in urma cu 4 ani.

Grand Theft Auto III este diponibil pe Google Play (ex Android Market) si pentru download trebuie sa platesti 16.50RON. Daca ai jucat GTA in trecut sau iti place genul si ai un telefon sau o tableta cu Android (de la 2.2 in sus) jocul mertia fiecare leu.

Aceasta versiune de GTA pentru tablete si telefoane Android a fost updatata in 25 Ianuarie 2012, a ajuns la versiune 1.3 si ocupa 8,9 MB pe memoria flash.

Grafica este impresionanta pentru un joc pe platforma Andoid, pe o tableta de 10 inch incadrarea pe ecran este perfecta.

Inainte de a cumpara jocul trebuie sa te asiguri ca ai un telefon/tableta suficient(a) de puternic(a). Ar fi util sa citeste mai jos ce au declarat cei care au cumparat jocul despre compatibilitatea cu diverse dispozitive.

Jucatorii au raportat compatibilitatea perfecta a jocului GTA cu Galaxy Tab 10.1, Motorola Xoom, Asus Transformer Prime, Motorola Droid RAZR, Samsung Galaxy S2, HTC Sensation, Samsung Galaxy Note, Transformer TF101, Viewsonic g-Tablet, etc

Probleme au fost semnalate cu sonorul pe Galaxy Nexus, cu fluiditatea pe Xperia Play (trebuie sa ai liber 1GB), aproape imposibil de jucat pe HTC Evo 4G, blocari repetate pe Samsung Infuse.

De curand a fost introdus in GTA si suport pentru joypad PS3 spre bucuria celor care detineau deja consola de la Sony.

gta android

Un singur avertisment: Grand Theft Auto III creaza dependenta. Nu glumesc…

gta-pe-android

gta-pe-telefon

Cum se misca GTA Gangstar Cool Android pe Xperia X10 cu Android 2.1:

In concluzie, GTA III versiunea mobila este un joc care nu trebuie sa va scape daca aveti un telefon sau o tableta cu Android, si evident daca va place genul de actiune.

Cu toate ca cei de la Rockstar au spus ca aceasta versiune nu suporta coduri (cheats) s-a gasit cineva care cu ajutorul unei aplicatii numite Game Keyboard a reusit sa introduca cu succes coduri in timpul jocului. Vedeti in clipul video de mai jos cum a facut.

coduri Grand Theft Auto III: 10th Anniversary Edition pentru ANDROID:

Coduri generale GTA
boooooring – speed up game play
gesundherit – full health
ifiwerearichman – more money
ilikedressingup – change clothes
ilikescotland – cloudy weather
ilovescotland – rain
itsallgoingmaad – crazy pedstrians
madweather – speedy game clock
morepoliceplease – level up
nastylimbscheat – more violence/gore
nobodylikesme – pedestrians attack
nopoliceplease – level down
peasoup – fog
skincancerforme – sunny weather
timeflieswhenyou – speed up game
tortoise – armor

Coduri arme GTA
gunsgunsguns – all weapons
weaponsforall – pedestrians fight

Coduri masini GTA
anicesetofwheels – invisible car
bangbangbang – destroy cars around you
chittychittybb – flying car
cornerslikemad – better handling car
giveusatank – tank appears

Author: PCNews Team

Share This Post On