PCNEWS

2000 de minute pentru 3 euro

COSMOTE joaca tare din cate vad eu. Cea mai recenta oferta a lor ma face sa cred ca au invatat ceva din esecul Cosmorom. Asa ca pentru 3 euro primesti 2000 de minute in retea. Totul este sa gasesti prieten care sa aiba tot COSMOTE. Daca nu ai poate o idee ar fi sa-i cumperi si nevestei un abonament COSMOTE… sigur nu o sa ramai cu minute neconsumate. Sau stai… poate nu este o idee foarte buna 🙂

Cum funcioneazã?

ACTIVARE: pentru a activa extraopþiunea “2000 minute cãtre orice numãr COSMOTE” nu trebuie decât sã trimiþi un SMS fãrã text la 2000 sau sã suni la 2000 ºi sã ceri activarea extraopþiunii. La momentul activãrii, din contul tãu vor fi reþinuþi automat €3. COSMOTE te va anunþa prin SMS asupra momentului activãrii.

CE PRIMEªTI: 2000 de minute cãtre orice numãr COSMOTE, valabile 1 lunã.

DUPÃ 1 lunã: la sfârºitul fiecãrei luni, din contul tãu vor fi reþinuti automat €3. În cazul în care nu ai disponibili €3 la acea datã, reîncarcã-þi contul ºi reactivezã trimiþând un SMS sau sunând la 2000. La orice reîncãrcare, primeºti 20% bonus din valoarea reîncãrcatã.

NU PIERZI: dacã la sfârºitul lunii ai mai puþin de €3 credit în contul tãu, COSMOTE te va avertiza prin SMS ca sã fii sigur cã opþiunea nu îþi va fi dezactivatã.

VALABILITATE: Extraopþiunea este valabilã 12 luni din momentul primei activãri.

TARIFE: dacã depãºeºti cele 2000 de minute, tariful va fi €0.16/min. cãtre orice reþea naþionalã, respectiv €0.10/min. pentru 1 numãr favorit din orice reþea.

REPORTARE: Minutele incluse în extraopþiune nu se reporteazã în luna urmãtoare.

ROAMING: Extraopþiunea nu este valabilã când eºti în roaming.

Extraopþiunea este oferitã promoþional în perioada 2 Martie 2006 – 31 Martie 2006!

Exit mobile version