PCNEWS

AllDro 3 Speed DUO face update-ul la Jelly Bean

Allview anunta actualizarea sistemului de operare la Android 4.1 Jelly Bean, pentru tabletele Alldro Speed 3 DUO care ruleaza Android 4.0.

Android 4.1 Jelly Bean ofera utilizatorilor functii imbunatatite fata de versiunea anterioara Ice Cream Sandwich. Este un sistem de operare mai intuitiv, mai fluid si include o multitudine de optiuni utile. Printre acestea se numara: sistemul de predictie a cuvintelor pe tastatura virtuala, actualizarea inteligenta a aplicatiilor pentru economisirea spatiului de stocare, securizarea tabletei prin functia Face unlock, posibilitatea redimensionarii widget-urilor plus multe altele. Pentru pasionatii de fotografie, camera foto are o interfata optimizata care realizeaza trecerea rapida si directa din aparatul foto in galeria de imagini sau invers, printr-o simpla miscare a degetului pe ecran.

“Actualizarea software este dedicată tabletelor Allview Alldro 3 Speed DUO care funcționează cu sistemul de operare Android 4.0. Suntem încântați să comunicăm că de astăzi toți utilizatorii tabletelor AllDro 3 Speed DUO se vor bucura de beneficiile sistemului de operare Android 4.1”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

AllDro 3 Speed DUO

Exit mobile version