PCNEWS

Apple One facilitează abonarea la ecosistemul de servicii Apple

Familia de dispozitive Apple One

Familia de dispozitive Apple One

Apple a pus la dispoziția utilizatorilor Apple One, cea mai ușoară modalitate de a obține toate serviciile Apple pe bază de abonament într-un singur plan simplu, care include Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+, Apple Fitness+ și iCloud. Cu un singur abonament, clienții din peste 100 de țări și regiuni se pot bucura de serviciile lor Apple favorite, inclusiv pe iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV și Mac.

Începând cu această toamnă, clienților care dețin abonamente Apple le vor fi recomandat un plan potrivit Apple One, astfel încât se vor putea loga cu o singură apăsare de pe orice dispozitiv Apple și pot obține mai mult pentru mai puțin.

Apple One include o perioadă de probă gratuită de 30 de zile pentru orice serviciu pe care clienții nu îl au deja. Cu Apple One, clienții vor primi o singură factură în fiecare lună și ei pot să modifice sau să anuleze cu ușurință planul lor Apple One în orice moment. Cu planurile Family și Premier, până la șase membri ai familiei pot accesa toate serviciile incluse, cu propriile conturi și preferințe.

Cu Apple One, clienții obțin acces la tot ce este mai bun în materie de divertisment, știri, fitness si stocare în cloud, inclusiv:

Exit mobile version