PCNEWS

ASUS a lansat ENGTS450 DIRECTCU

ASUS a lansat ENGTS450 DIRECTCU, cea mai nouă placă video DirectX 11 din seria Fermi. Motorizată de procesoarele grafice NVIDIA GeForce GTS450, placa proiectată de ASUS este cu 20% mai rece și cu 35% mai silențioasă graţie tehnologiei DirectCU și se supratactează prin Voltage Tweak la valori cu 50% mai mari, comparativ cu design-ul de referință. Placa video ASUS ENGTS450 DIRECTCU TOP/DI/1GD5 reprezintă versiunea de top, supratactată la frecvenţa de 925MHz, fiind cu 18% mai rapidă comparativ cu una cu specificații standard.

Tehnologia ASUS Voltage Tweak permite supratactarea seriei ENGTS450 DIRECTCU cu până la 50% mai mult, comparativ cu design-ul de referință. Aplicația ASUS Smart Doctor poate modifica voltajele procesorului grafic fără a apela la BIOS sau la repornirea PC-ului. În consecință, utilizatorii pot obține la cerere mai multe cadre pe secundă, fără să întrerupă acțiunea jocului.

ASUS ENGTS450 DirectCU îmbunătăţeşte stabilitatea în overclocking prin folosirea condensatorilor solizi POSCAP, fiind redus totodată şi nivelul de zgomot. Față de alte modele cu alimentare în 3 faze, această placă utilizează 4 faze pentru o alimentare mai stabilă în timpul ajustărilor parametrilor în overclocking.

Suportul PCB este întărit, iar prin GPU Guard se obţine o rezistență superioară la șocuri prevenind îndoirea sau ruperea plăcii. În plus, Fuse Protection și scutul EMI oferă performanțe fără riscuri.

Seria ASUS ENGTS450 DirectCU este livrată împreună cu software-ul AIWI (www.aiwi.com.tw), care permite utilizarea unor dispozitive iPhone sau iPod touch pe post de tastatură sau mouse wireless. AIWI poate transforma aceste gadget-uri în controlere fără fir, sporind distracția în jocurile compatibile, în cazul celor cu maşini sau al simulatoarelor sportive.Seria ASUS ENGTS450 DIRECTCU va fi disponibilă din data de 14 septembrie 2010 prin intermediul partenerilor ASUS autorizați.

Exit mobile version