PCNEWS

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 prezentat în cadrul unui eveniment special

ASUS a organizat aseară în clubul Embassy din București un eveniment special pentru prezentarea noului ASUS-Automobili Lamborghini VX7. Laptopul a atras privirile a zeci de ziariști dar și admirația fetelor venite să susțină imaginea ASUS.

Vedeta Playboy, Roxana Nemeș, a captat privirile celor prezenți încă din primele clipe iar câteva momente mai târziu formația Publika a delectat publicul cu piese antrenante.
Fiind un laptop inspirat de liniile agresive ale modelelor Lamborghini, ASUS a făcut tot posibilul pentru a folosi în fabricarea acestuia cele mai bune materiale și cele mai performante chipuri existente în acest moment.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 preia puterea celei de a doua generații de procesoare Intel Core i7 quad-core și este primul notebook din lume cu grafică discretă NVIDIA GeForce GTX 460M, susținută de 3GB de memorie video dedicată. Utilizatorii beneficiază de asemenea, de o unitate de stocare hibridă cu o capacitate de până la 1.25TB și cu performanțe similare unui hard disk cu 10.000 rpm, oferind acces utra-rapid la date.

Laptopul VX7 este disponibil în trei culori clasice pentru Automobili Lamborghini – portocaliu, negru și fibră de carbon.
ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a ajuns în România într-o configurație care include: ecran LED 15.6” FullHD, 16GB RAM, placă video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, două harduri hibride a câte 500GB și sistemul de operare Windows 7 Ultimate.


Exit mobile version