PCNEWS

ASUS Lanseza in Romania Seria de componente Republic of Gamers

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) lanseaz azi în România seria Republic of Gamers (R.O.G). Aºa cum sugereazã ºi numele, toate produsele ROG sunt realizate cu scopul de a oferi cea mai bunã soluþie pentru gamerii serioºi ºi pasionþii de overclocking. Primul produs din seria ROG este placa de bazã Crosshair, produs care oferã funcþii de tweaking interesante ºi uºor de utilizat.

Sistem de Tweaking cu stil: LCD Poster

LCD Poster este un sistem de tuning. Inginerii ºi utilizatorii entuziaºti îºi instaleazã în sisteme carduri pentru debug. Acestea afiºazã douã cifre/litere care corespund unui anumit proces din etapa de iniþializare a sistemului (procesul de boot). Pe baza acestui cod se poate verifica, consultând un manual, care parte a sistemului este vinovatã de blocarea sistemului în timpul procesului de iniþializare.
LCD Poster afiºeazã numele fiecãrei etape din procesul de iniþializare în loc de coduri greu de reþinut. Când sistemul se blocheazã din cauza unei configurãri greºite sau a unei conectãri defectuoase LCD Poster va afiºa numele procesului la care s-a ajuns. În acest fel utilizatorii vor afla exact ce trebuie sã repare.

Performanþã, Stabilitate ºi Durabilitate – Condensatori 8-Phase Cap-less

Designul inovator al plãcii de bazã Crosshair respectã cerinþele de bazã a seriei ROG: performanþã, overcloking maxim, stabilitate ºi durabilitate.

Placa de bazã Crosshair foloseºte condensatori utilizaþi în sistemele de tip server. Spre deosebire de condensatorii obiºnuiþi, noul design eliminã posibilitatea de defectare a acestor o datã pentru totdeauna.
Designul 8-phase oferã suficientã putere pentru processor ºi mai puþinã energie termicã degajatã.

Conectare pe întuneric – EL I/O
Gamerii din ziua de azi cer de la un computer mai mult decât o performanþã bunã. Ei vor caracteristici care sã simplifice utilizarea computerului. Placa de bazã Crosshair este dotatã cu panelul EL I/O pentru a simplifica conectarea dispozitivelor chiar ºi atunci când este întuneric. O funcþie utilã pentru LAN Party-uri. De acum nu o sã mai conectãm greºit device-uri nici mãcar atunci când este întuneric.

Sunet clar – SupremeFX ºi Array Mic
Placa de sunet SupremeFX este conceputã pentru a oferi cea mai bunã experienþã în jocuri. Toate efectele se vor auzi clar ºi puternic indiferent dacã foloseºti un sistem 7.1 sau cãºti.
Cardul este livrat cu microfonul Array Mic. Când vã aflaþi într-un loc aglomerat, acest microfon va recepta doar sunetele care vin dinspre voi, ignorând alte zgomote de fond. Array Mic integreazã ºi tehnologia “Echo Cancellation” pentru eliminarea efectului de ecou.

Bundle Bogat
Placa de bazã Crosshair este livratã cu benchmark-ul 3DMark 06 Advanced Edition. Acesta este cel mai popular benchmark din lume ºi este folosit de toþi specialiºtii. 3DMark06 include teste pentru single core, multiple core ºi multiprocesor, teste care contribuie la nota finalã. Performanþa exactã ºi testul pentru calitatea imaginii (conceput pentru DirectX®9.0c) oferã toate informaþiile care vor arãtã superioritatea faþã de toþi competitorii.

Caracteristici tehnice:
-AMD Socket AM2
-NVIDIA nForce® 590 SLI™ MCP
-Dual Channel DDR2 800/667/533
-2 x PCIe x16, cu suport pentru NVIDIA SLI la vitezã de x16, x16
-8 x SATA 3.0 Gb/p cu douã porturi externe / 1 x Ultra DMA
-Dual Gigabit LAN
-Placã de sunet SupremeFX (ADI 1988b High-Definition Audio cu 8 canale surround).


Exit mobile version