PCNEWS

AVerMedia te invită să testezi soluțiile captură pentru jocuri

AVerMedia oferă începând de astăzi posibilitatea gamerilor de PC de a testa gratuit cea mai avansată soluție de captură Full HD de pe piață. Împreună cu evoMAG.ro, AVerMedia pune la dispoziția entuziaștilor un PC realizat din componente de ultimă generație ce integrează soluția de captură Live Gamer HD. Gamerii pot captura astfel la rezoluție Full HD unele dintre cele mai noi jocuri: Crysis 3, Far Cry 3, Hitman Absolution, Sleeping Dogs și DiRT Showdown.

Pentru a lua înregistrările acasă, gamerii pot folosi stick-uri USB 2.0 și 3.0, harddisk-uri externe USB 2.0 și 3.0 sau harddisk-uri interne de 2.5” sau 3.5”.
Placa de captura Live Gamer HD folosește interfața PCI-Express x1 și integrează compresie hardware H.264 și funcție Pass-through pe HDMI. Rezoluția maximă de captură este 1080p, cu 30 cadre pe secundă.

AVerMedia Live Gamer HD

AVerMedia organizează cu acestă ocazie și o mică tombolă cu premii pentru cei care testează această soluție. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți la începutul lunii aprilie și vor fi contactați prin intermediul Facebook.

Prezentare video AVerMedia Live Gamer HD

Exit mobile version