PCNEWS

Galaxy S III a fost lansat pentru piața din România

Samsung Electronics România a lansat ieri în București noul telefon Galaxy S III. Evenimentul de lansare desfășurat pe plan local vine să completeze cu informații ceea ce știam deja din data de 3 mai, atunci când a avut loc lansarea globală.

Samsung Galaxy S III este cel mai performant telefon al momentului ce integrează pe lângă sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich o multitudine de aplicații inteligente.
Telefonul suportă o gamă largă de funcții adiționale, ce sporesc performanța și experiența de utilizare în moduri cu totul noi. Dispozitivul încorporează „Pop up play”, o funcție ce oferă posibilitatea redării unui videoclip oriunde pe ecran, în timpul rulării altor programe.

GALAXY S III poate detecta trăsăturile feţei, vocea și gesturile și se adaptează la utilizatorul individual. Prin intermediul funcției „Smart stay”, GALAXY S III reacționează la privirea utilizatorului – de la citirea unor ebook-uri la navigare web – prin detectarea poziției feței cu ajutorul camerei frontale.

„S Beam” de pe Samsung GALAXY S III aduce o îmbunătățire serviciului Android Beam, ce permite partajarea de conținut multimedia prin simpla atingere a altui GALAXY S III, chiar și fără semnal de rețea sau Wi-Fi. Funcția „Buddy photo share” permite un share simultan al fotografiilor cu toți prietenii care se află în poză, direct din cameră sau din galeria foto, într-un mod extraordinar de simplu.

Samsung Galaxy S III va fi disponibil în România prin Vodafone și Orange dar și prin intermediul magazinelor virtuale.

Exit mobile version