PCNEWS

Genius la Computex 2012

Genius, compania specializată în periferice de duzină, a prezentat la Computex 2012 mai multe produse, cele mai apreciate fiind gadget-urile. Cei de la Genius nu se remarcă prin inventivitate sau prin produse de calitate însă au prețuri decente ce-i recomandă pentru marea masă. Accesoriile pentru telefoane și tablete grafice, produsele audio, camere foto şi camere video, accesorii pentru jocuri, precum căşti şi maușii au ocupat standul de la Computex.

Pe lângă Seria GX care cuprinde periferice destinate pasionaților de jocuri, au mai fost prezentate Ring Presenter și PenSketch M912.

Ring Presenter conferă control asupra slide-urilor PowerPoint cu ajutorul pointerului laser încorporat. Puteți face scroll sau da click cu un dispozitiv ce stă pe deget. Genius comercializează noul Ring Presenter la prețul de 210 lei.

PenSketch M912 este o tabletă grafică dedicată designerilor, artiștilor și profesioniștilor în ilustraţie digitală. Tableta vine cu PenDrawer Premium la pachet, iar Adope Photoshop și Corel Painter 4 sunt opționale. Modelul este disponibil la prețul de referință de 1.029 lei.

PenSketch M912

Exit mobile version