PCNEWS

Holdingul condus de Octavian Radu devine actionar majoritar la Best Computers

Grupul RTC, care deþine, printre altele, lanþurile de magazine Hollywood Music & Film ºi Diverta – cea mai mare reþea româneascã de retail (80 de magazine) de carte, muzicã, film, papetãrie, IT&C ºi jocuri, a devenit, în urma unei acþiuni de tip Share Exchange Agreement, acþionar majoritar în grupul Best, unul dintre cei mai importanþi jucãtori de pe piaþa IT&C.

Fuziunea RTC Holding – grupul Best este o demonstraþie a faptului cã „unu plus unu fac mai mult decât doiâ€. Cu pornire de la extinderea teritorialã a reþelei de magazine Diverta ºi de la competenþa în domeniul IT&C retail a grupului Best, se obþine cea mai bunã formulã pentru a ajunge numãrul 1 pe piaþa calculatoarelor din România.

RTC Holding si Best Computers, reprezintã astfel un nou si puternic parteneriat, cu un rulaj al noului grup de 180 milioane euro.

„Am vãzut complementaritatea celor douã companii, am vãzut cã unu plus unu fac mai mult decât doi, iar ceea ce construim acum este un parteneriatâ€, afirmã Octavian Radu, fondatorul RTC Holding.



“Pe piaþa de retail avem potenþial de creºtere foarte mare, nu credem în sistemele ieftine, ci în profesionalismul echipei ºi în consultanþã de cea mai bunã calitate în domeniul ITâ€, a declarat Robert Coman, Director General Best Computers.

Exit mobile version