PCNEWS

HTC One SV pregătit pentru 4G

HTC a lansat un nou telefon pregătit pentru rețelele de telefonie 4G. Telefonul integrează un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual core, reglat la frecvența de 1,2 GHz. Utilizatorii HTC One SV nu vor mai rămâne fără spațiu de stocare pentru documente, filme, fotografii și aplicații. Acest apect este rezolvat prin integrarea Dropbox și Skydrive, alături de slotul pentru cardul de memorie Micro SD, care extinde memoria disponibilă cu până la 32 GB.

Grație tehnologiei de vârf NFC și Android Beam, utilizatorii vor putea partaja fișiere direct cu alt dispozitiv NFC, printr-o simplă atingere a telefonului. Camera foto principală, cu senzor iluminat din spate, cu o rezoluție de 5 megapixeli, sistem optic f/2.0 și beneficiind de tehnologii precum Panorama și înregistrare video HD 1080p, este completată de camera frontală de 1,6 megapixeli, BSI, și cu sistem optic f/2.2 .

HTC One SV rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich peste care a fost instalată interfața Sense 4. Telefonul va fi disponibil în regiunea noastră luna aceasta.

HTC One SV

Exit mobile version