PCNEWS

Interviu cu Leadtek

pcnews: In primul rand vreau sa iti multumesc pentru ca ai acceptat sa raspunzi intrebarilor noastre. Te rog sa te prezinti cititorilor PCNews.

Kate: Sunt Kate Kuo, account manager al companiei Leadtek Computer Product B.U. Romania este o tara minunata, iar romanii sunt foarte prietenosi. Romania este una dintre principalele mele zone de responsabilitate. Sunt foarte bucuroasa ca am sansa de a acorda acest interviu pentru PCNews.


pcnews: Te rog sa ne enumeri categoriile de produse Leadtek.

Kate: Sunt trei domenii de afaceri (business units) in Leadtek. Pentru romani, Leadtek este faimos pentru Tunerele TV si placile video. Aceste doua categorii apartin Computer Product B.U., divizia unde eu activez.

Divizia Wireless Communication este axat pe module GPS si receivere. Divizia Audio/ Video produce camere IP, Video Telefoane, etc.

pcnews: Cand cineva spune Leadtek aproape toata lumea din Romania se gandeste la Tunere TV. Are Leadtek un secret al succesului pentru tunerele TV?

Kate: Leadtek a dezvoltat propriile aplicatii software si firmware, care ofera un control fin asupra componentei hardware. Acesta este motivul pentru care imaginea oferita de tunerele noastre TV are o claritate mai buna decat cea redata de produsele concurente. In plus, pentru regiuni precum Romania cu standarde TV PAL D/K, grija noastra cea mai mare este sa oferim un semnal cat mai bun si o claritate cat mai buna a imaginii.
Un alt secret pe care as dori sa-l dezvalui este ca distribuitorul nostru SKIN ne ajuta sa promovam Leadtek. Multumita lor, Leadtek are o foarte buna cota de piata in Romania (in special pentru tunere TV) si a facut ca Leadtek sa fie un brand atat de cunoscut.

pcnews: Ce recomandari ai pentru cineva care vrea sa isi cumpere un Tuner TV?

Kate: Depinde de ce are nevoie. Daca utilizatorul va folosi tunerul TV mai mult pentru vizionare, atunci ar putea cumpara un Tuner TV precum WinFast TV2000XP Global. Daca-l va utiliza pentru a inregistra programe atunci recomandarea mea este un tuner de tipul WinFast PVR2100 care costa mai mult dar este mult rapid in procesare decat alte tunere TV.

pcnews: Care sunt cele mai importante caracteristi ale tunerelor TV?

Kate: Pentru mine cel mai important este Time shifting. Pot sa ma bucur de emisiunile favorite de la inceput pana la sfarsit fara stres si in propriul meu ritm. Time shifting este o functie importanta pentru EURO 2008 si numai asa nu vei pierde nici un minut de fotbal. De fapt Leadtek celebreaza acest eveniment sportiv prin o promotie speciala pentru cei care cumpara Tunere TV, Viva Euro 2008, in toata Europa, inclusiv in Romania, Australia si Noua Zeelanda.

pcnews: Cum vezi afacerile cu placi video in acest moment? Care este pozitia Leadtek pe plan mondial in acest domeniu?

Kate: In acest moment este o concurenta acerba in afacerile cu placi video. Poti gasi peste 10 branduri in piata, si majoritatea sunt noi veniti. Leadtek este un brand cu traditie, cu peste 21 de ani de experienta in afacerile cu placi video. Trebuie sa ai ceva special altfel nu vei supravietui atat timp. Cum este Leadtek special? In primul rand Leadtek este foarte bun in proiectarea layout-urilor. de obicei NVIDIA ofera designul de referinta pentru noile chip-uri grafice lansate. Totusi, uneori Leadtek realizeaza un layout propriu care are ca scop marirea performantelor de racire. Leadtek ofera si o performanta in over clocking de care suntem mandrii. Eu cred ca datorita acestor aspecte nici un alt brand nu poate concura cu Leadtek.

pcnews: Leadtek este un partener NVIDIA traditional. Totusi, vom avea ocazia sa vedem in viitor placi video Leadtek cu chipset-uri grafice AMD?

Kate: Nu cred ca acest lucru este posibil. Leadtek a inceput cooperarea cu NVIDIA inca de la primele etape si suntem satisfacuti de performantele oferite de chipurile grafice NVIDIA.

pcnews: Ipotetic vorbind, intr-o lume fara NVIDIA ce procesor grafic AMD ai alege pentru calculatorul tau? De ce?

Kate: Ei bine …. cred ca nu mi-as cumpara un calculator. NVIDIA este singura mea alegere!

pcnews: Kate, te rog recomanda o placa video Leadtek pentru fiecare segment de piata (entry level, mainstream si gamers)

Kate: Entry Level: PX8400 GS TDH Extreme (cu un excelent sistem de racire fara zgomot)

Mainstream: PX9600GT (cu aliaj de aluminiu-fier pentru circuitele electrice. Dispune de constructia S-Fanpipe. In Romania este vanduta bundle cu jocul EA UEFA Euro 2008)

Gamers: PX8800 GTB (Are condensatori de aluminiu. Mareste fluxul de aer pentru o racire mai buna. Radiatoarele de pe tranzistorii MOSFET scad temperatura si se obtine astfel un procesor grafic care ruleaza stabil.)

pcnews: ”Leadtek make dreams a reality”. Acesta este sloganul Leadtek. Care sunt visele tale? Care sunt visele Leadtek?

Kate: Leadtek este doreste sa faciliteze si sa imbunatateasca viata prin noi tehnologii si aplicatii dar fara sa dauneze mediului inconjurator. Acesta este visul Leadtek. Visul meu este sa vad tot mai multi romani care sa stie despre Leadtek si sa se bucure de produsele noastre.

pcnews: Kate, te rog sa transmiti un mesaj pentru cititorii PCNews.

Kate: Sper ca toti cititorii PCNews sa experimenteze si sa se bucure de cele mai noi si avansate tehnologii.

Exit mobile version