PCNEWS

Maguay lansează gama nouă de servere cu procesoare Intel Xeon E7 v3

Maguay, cel mai important producător autohton de sisteme informatice, lansează astăzi noile servere eXpertServer, cu procesoare din seria IntelXeonE7 v3, imediat după lansarea în România a acestor procesoare fabricate de Intel.

Intel a lansat pe 25 iunie 2015, în România, noua gamă de procesoare Intel Xeon E7. Noile procesoare Intel Xeon E7 v3 oferă o performanță cu 40% mai mare față de generația anterioară și cu până la 70% mai multe sesiuni de analiză pe oră datorită faptului că au până la 18 nuclee, cu 20% mai multe față de generația anterioară, și cu până la 45MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

În cadrul show-case-ului Maguay a prezentat serverul eXpertServer 411-E7-4U, o soluție enterprise server de tip multiprocesor în format rackmount 4U. Serverul este destinat aplicațiilor de tip mission-critical, potrivit scenariilor de implementare a datacenterelor moderne: consolidare – virtualizare, privat cloud, hybrid cloud sau cluster baze de date enterprise, inclusiv arhitecturi de tip in-memory (SAP).

Maguay eXpertServer 411-E7-4U

Cele mai importante noutăți în configuraţia eXpertServer-ului lansat astăzi de Maguay sunt:

Exit mobile version