PCNEWS

Philips Adobe RGB asigură culori perfecte pentru profesionişti

MMD, partener licenţiat pentru monitoarele Philips, a lansat un nou monitor cu afişaj IPS-AHVA cu diagonală de 27 inci. Display-ul se bucură de culori calibrate din fabrică pentru spaţiul de culoare Adobe RGB. Cu ajutorul gamei cromatice largi a tehnologiei Adobe RGB, monitorul poate reproduce cu fidelitate peste un milliard de culori, oferindu-le utilizatorilor profesionişti certitudinea că display-ul afişează nuanțe realiste, în concordanţă cu standardele industriei.

Pre-calibrat pentru a randa exact culorile pe ecran, monitorul 272P4APJKHB oferă un spaţiu color Adobe RGB de 99% şi sRGB de 100%, eliminând astfel procesul de reglare a culorilor pe mai multe dispozitive.

Folosind 10 biţi pentru a descrie fiecare culoare, noul display de 27 inci poate reprezenta peste un milliard de culori simultan, diferenţe ce sunt imperceptibile ochiului uman. Imaginile rezultate sunt naturale, fără gradaţie sau efectul de color banding.

Noul display IPS-AHVA este conceput petnru profesioniști. Monitorul dispune de o cameră web şi difuzoare integrate şi redă imagini extrem de clare la rezoluţia Quad HD de 2560×1440 sau 2560×1080. Noul display Philips va fi disponibil în Europa începând cu această lună.

Philips 272P4APJKHB

Exit mobile version