PCNEWS

Placa de bază ROG Crosshair VIII Impact a trecut de bariera de 6 GHz

ROG Crosshair VIII Impact

ROG Crosshair VIII Impact

Un nou record în overclocking, ce părea de netrecut, a fost depășit cu ajutorul unei plăci de bază ROG Crosshair VIII Impact. Lansarea procesorului AMD Ryzen 9 3950X a pus în gardă pe cei mai buni overclockeri din lume care nu au ratat momentul de a se poziționa măcar pentru câteva ore în fruntea clasamentelor.

Echipa Overclocked Gaming Systems (OGS) a intrat în joc și a reușit să împingă procesorul Ryzen 9 3950X a uimitoarea valoare de 6.003 MHz (6 GHz), așa cum a fost măsurată de CPU-Z. În mod obișnuit, Ryzen 9 3950X funcționează la frecvența de 3.5 GHz, cu vârfuri de până la 4,7 GHz. Rulând la o frecvență de peste 6GHz, procesorul AMD Ryzen 9 3950X împreună cu placa de bază ROG Crosshair VIII Impact și DIMM-urile Crucial Ballistix Elite, au depășit un alt record mondial în Geekbench 3 (Multi-Core) pentru un procesor cu 16 nuclee.

Placa de bază ROG Crosshair VIII Impact integrează funcții specifice ATX, incluzând livrarea avansată a energiei și răcirea, dual M.2, WiFi 6 (802.11ax) și sunet SupremeFX integrat.

Exit mobile version