PCNEWS

Sharp prezintă noi afișaje pentru semalizare digitală

Noile afişaje comerciale de la Sharp au fost prezentate în cadrul InfoComm, cea mai mare conferință și expoziție anuală globală pentru produse audio-video, desfășurată în iunie la Las Vegas. Este vorba de o nouă serie de afișaje PN-Y subţiri cu iluminare edge-lit, care vor fi lansate în Europa în toamna acestui an. Disponibile în patru dimensiuni de până la 55″ şi cu redare video USB integrată, monitoarele PN-Y sunt ideale pentru semnalizare digitală, atât în spaţiile publice, cât şi în cele comerciale.

“Seria PN-Y va umple golul de soluţii digitale de semnalizare și va oferi atât performanţe, cât şi valori. Aşteptăm cu nerăbdare să lansăm vânzările în Europa pe parcursul anului”, a declarat Christian Schwaiger, Vice President, Sharp Visual Solutions Europe.

Seria PN-Y este disponibilă la dimensiuni de 55″ (PN-Y555), 47″ (PN-Y472), 42″ (PN-Y422) şi 32″ (PN-Y325) şi include o gamă completă de conexiuni pentru PC şi alte conexiuni de tip video. Playerul media USB integrat permite redarea cu uşurinţă a videoclipurilor în toate formatele de fişiere principale, fără a fi necesară conectarea monitoarelor la un PC.

Sharp PN-Y-4

Exit mobile version