Editorial

SuperBlog 2009: ziua 1

Ai auzit? Astazi incepe! Suna-ti rudele, prietenii si colegii! SuperBlog 2009 debuteaza chiar in acest moment cu prima proba care iti va pune la incercare creativitatea.

Acum e randul tau sa intri in joc. Citeste cu atentie tot ce ai de facut si downloadeaza „kit-ul de blogar” ([download id=”1″])de astazi care iti va oferi informatii si poze despre tema zilei. Dupa aceea deschide un articol nou pe blogul tau si lasa-ti imaginatia sa zboare!

asus UL

Ce ai de făcut:

Realizeaza un articol pe blogul personal care să aibă ca temă:

Ce poți face într-o zi cu un notebook ce are o autonomie de 12 ore?

Noua generație de notebook-uri ASUS oferă o autonomie excepțională, ceea ce îți dă libertatea să îl iei cu tine oriunde, indiferent ce program ai de-a lungul zilei. Ușor și stilat, notebook-ul UL30 se transformă în partenerul tău ideal de călătorii. Care sunt cele mai creative sau neobișnuite modalități în care poți profita de cele 12 ore de autonomie pe care ți-o pune la dispoziție notebook-ul UL30?

De aici poti sa downloadezi o arhiva cu fotografii si informatii despre produs [download id=”1″]. Aceste informatii te vor ajuta sa intelegi mai bine produsul si sa realizezi un articol cat mai elocvent atat pentru cititorii tai cat si pentru juriu. Informatiile din „kit-ul de blogar” le poti folosi in articolul pentru acest concurs dupa bunul plac dar nu uita ca juriul puncteaza creativitatea nu si operatiile de copy-paste.

Condiţii obligatorii:

Trebuie să includeţi în articol:

1. Numele produsului ASUS UL30

2. Un link catre http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/asus/ul30a-qx061c-core-2-duo-su7300-13ghz/

3. Un link către PCNews prin care să anunţaţi că acel articol este scris pentru acest concurs;

După ce aţi publicat articolul pentru concurs, trimiteţi către concurspcnews@gmail.com un email cu link-ul articolului şi subiectul ASUS.

Termen limita: 18 Octombrie ora 23:59

Juriul de astazi: Octavian Dunare Specialist Marketing ASUS Romania.

Cele mai populare

To Top