Blogging

SuperBlog 2010: etapa nr 35

Sponsor: real,- Hypermarket Romania
Nume proba: Serviciul foto real,- Hypermarket
Enunt proba:

Real Hypermarket, printr-un parteneriat cu compania germana CeWe Color, a lansat in reteaua magazinelor sale un serviciu prin intermediul caruia persoanele pasionate de fotografie si nu numai, isi pot printa fotografiile/pot da viata amintirilor sub diferite forme: CEWE FOTOCARTE, fotografii, calendare si alte produse personalizate.

Astfel, clientii au posibilitatea de a utiliza serviciul de procesare foto prin intermediul website-ului www.real.ro sau prin aparatele Digi Foto Maker amplasate in magazinele din Bucuresti. Dupa transmiterea comenzii de pe internet, acestia au posibilitatea de a selecta oricare dintre cele 25 de magazine din tara pentru ridicarea produselor.

Astfel, prin descarcarea software-ului gratuit de pe www.real.ro acestia pot realiza propria CEWE FOTOCARTE in 3 minute, printa fotografii in diferite dimensiuni sau pot oferi un cadou personalizat celor dragi.

Redacteaza un articol in care sa ne prezinti opinia ta cu privire la acest serviciu. In ce masura il consideri util, usor de utilizat, accesibil, care sunt tipurile de produse pe care le apreciezi mai mult, din cele oferite? Ce ar trebui sa aducem nou astfel incat serviciul foto sa fie mai aproape de preferintele voastre?

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că acel articol este scris pentru acest concurs;
2. In contul vostru de superblog introduceti link-ul catre articolul vostru.

Termen limita: 21 Noiembrie 2010, ora 23:59

Juriul de astazi: Mirela Surghie, real-, Hypermarket

real foto

Materiale de informare:
1 . Serviciul foto real,- Hypermarket

Cele mai populare

To Top