Blogging

SuperBlog 2011: etapa nr 10

Se pare ca probele SF au mare trece la sponsorii competitiei SuperBlog 2011. ASUS nu face exceptie si in proba cu numarul 10 vine cu un subiect SF legat de tablete.

transformer

InteresantCel care identifica cea mai veche mentiune a unei tablete intr-o carte/film/etc primeste puncte suplimentare. Bonusul este facultativ, dar cei care fac acest pas trebuie sa mentioneze numele cartii (autor si data publicarii oficiale la nivel international) sau in caz de film (regizor, an de lansare), etc.

probaSponsor: ASUS
Nume proba: Amintiri din viitor
Enunt proba:

Cu totii am crescut cu ochii la cartile sau filmele SF. Prin intermediul lor descopeream lumi noi, concepte revolutionare si sperante sau demoni referitoare la viitorul nostru colectiv. Dar una peste alta imaginatia se aprindea, la lumina veiozei, lanternei, sau a tuburilor catodice palpaitoare.

Timpul a trecut si multe din lucrurile imaginate de autorii SF au devenit realitate, plus cateva pe care nici macar ei nu le-au prevazut. In anul 2011 ASUS isi prezenta primele tablete, dotate deopotriva cu ecran tactil dar si cu optiunea unei tastaturi fizice. Un dispozitiv extrem de util si care deschide calea pentru un viitor aparte.

Cerinte speciale:
1. Scrie un post (300 – 600 de cuvinte) in care sa ne povestesti despre un personaj, o carte sau un film SF in care tabletele ASUS Transformer sau Slider s-ar fi putut regasi in mainile protagonistilor. Povesteste-ne un episod in care acestea s-ar fi putut regasi in mijlocul actiunii.
2. Să anunţi că articol vostru este scris pentru acest concurs;
3. In contul tau de superblog trebuie sa introduci link-ul catre articolul tau de pe blogul participant si textul articolului (copy-paste).

Termen limita: 26 Octombrie ora 23:59

Juriul de astazi: Dan Dragomir

Materiale ajutatoare:

Imagini: ASUS Transformer + Slide: http://channel.asus.com/DownloadNoLoginList.aspx?Path=F47438AA184F149715F1B862218B6BA7

Video:

Cele mai populare

To Top