Blogging

SuperBlog 2011: etapa nr 23

La proba cu numarul 23, ASUS ne propune sa intram in starea Zen.

asus zenbook zen

probaSponsor: ASUS
Nume proba: Zenbook
Enunt proba:

ZENBOOK, cea mai nouă inovație a ASUS în materie de notebook-uri. Este descris de către creatorii lui ca fiind un exerciţiu în filosofie și tehnologie.

Noul laptop a fost creat de oameni care petrec mult timp şi efort pentru a găsi un echilibru între dezvoltarea tehnologică și nevoile utilizatorilor. În timp ce în epoca modernă se caracterizează prin schimbări rapide ZENBOOK este un notebook care simbolizează liniștea care se integrează perfect cu viaţa utilizatorilor.

Zenbook fuzionează frumusețea, rezistenţa şi stabilitatea. Este primul PC din lume care încurajează oamenii să caute sensul suprem în interacţiunea lor cu tehnologia. Simplu, subtil, dar în totalitate sofisticat, ASUS ZENBOOK poate fi gadgetul perfect în această nouă fază a evoluţiei tehnologice.

ZENBOOK dispune de funcția instant-on care pornește sistemul aflat în așteptare în numai 2 secunde, păstrând active toate aplicațiile pe care le rulai, și oferă un timp incredibil de standby de până la 2 săptămâni, de patru ori mai mult comparativ cu standardul industriei.

Svelt și elegant, ZENBOOK este construit din aluminiu polizat, lucrat cu grijă și migală demnă de un ceasornicar, dar înglobează o listă intransigentă și impresionantă de cuceriri tehnologice. Acesta utilizează cele mai recente procesoare Intel Core i7 sau i5 din a doua generație (optimizate pentru laptop-uri), SATA versiunea 3.0, cea mai rapida unitate de stocare SSD, Bluetooth V4.0 și USB 3.0. ASUS a adăugat, de asemenea, tehnologia USB Charger+ care folosește puterea portului USB 3.0 pentru reîncărcarea dispozitivelor portabile într-o fracțiune de timp din perioada necesară în mod normal. Rezultatul este un portabil cu o viteză impresionantă de lucru. Orice atingere a tastaturii sau a touchpad-ului are rezultate instantanee, fulgeratoare.

Recunoscând că un ultrabook nu este doar un instrument de lucru, ci și un dispozitiv pentru divertisment, fiecare ZENBOOK este echipat cu tehnologia ASUS SonicMaster, o fuziune optimizată de hardware și software, dezvoltată de echipa ASUS Golden Ear și Bang & Olufsen ICEpower. SonicMaster oferă un spectru audio larg care poate umple o cameră cu muzică jazz sau cu sunetul unui torent montan.

Toate aceste elemente, combinate, fac din ZENBOOK cel mai echilibrat notebook ce a vazut vreodata lumina zilei. Un echilibru zen perfect între performanță, autonomie, sunet și stil desăvârșit.

ZENBOOK a fost lansat official în România vineri 11 noiembrie.

Scrie un post în care să descrii modul în care ZENBOOK te poate ajuta să obții echilibrul interior pe care cu toții ni-l dorim, împletind caracteristicile lui tehnologice cu stilul personal al vieții tale.

Cerinte speciale:
1. Să anunţaţi că articolul tau este scris pentru acest concurs;
2. In contul tau de superblog trebuie sa introduci link-ul catre articolul tau de pe blogul participant si textul articolului (copy-paste).

Juriul de astazi: Andreea Dihel, ASUS Romania
Termen limita: 21 noiembrie ora 23:59

Ce OferaResurse:
Imagini: http://channel.asus.com/DownloadNoLoginList.aspx?Path=266495D6CCD0169F8B953BF53302D133
Comunicat de presa: http://www.medialook.ro/view_releases.php?Lang=ro&PrId=1173

Video:

Cele mai populare

To Top