PCNEWS

QNAP lansează un update major (beta) pentru software-ul dispozitivelor NAS

Captura din QTS 5.0 Beta

Captura din QTS 5.0 Beta

Versiunea QTS 5.0 Beta a sistemului de operare pentru NAS-urile QNAP oferă kernel actualizat, securitate îmbunătățită și predicția defecțiunilor unităților de stocare cu ajutorul AI.

QTS 5.0 a fost actualizat cu Linux Kernel 5.10, oferă o securitate îmbunătățită, suport WireGuard VPN și performanțe îmbunătățite ale cache-ului pe NVMe SSD. DA Drive Analyzer, un instrument bazat pe un engine AI în cloud, ajută la estimarea duratei de viață preconizate pentru unitățile de stocare. Noua aplicație QuFTP răspunde nevoilor de transfer de fișiere personale și de afaceri. QNAP invită utilizatorii să participe la programul Beta și să ofere feedback în privința noii versiuni, în vederea îmbunătățirii continue a QTS pentru a oferi o experiență de utilizare mai completă și mai sigură.

Principalele aplicații și caracteristici noi din QTS 5.0:

QTS 5.0 Beta poate fi descărcat de la adresa https://www.qnap.com/go/qts/5.0. Utilizatorii trebuie să verifice în prealabil compatibilitatea versiunii QTS 5.0 Beta cu dispozitivul NAS. Facilitățile pot suferi modificări ulterioare și pot lipsi de pe anumite produse QNAP.

Exit mobile version