PCNEWS

ASUS lansează Zenbook 17 Fold OLED la IFA 2022

Zenbook 17 Fold OLED

Zenbook 17 Fold OLED

Una dintre cele mai plăcute surprize oferite de ASUS participanților la IFA 2022 a fost anunțarea mult-așteptatului Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), în cadrul unei zile dedicate presei sub genericul The Incredible Unfolds with Zenbook 17 Fold OLED. Demersul destinat media a fost dublat de un eveniment virtual de lansare în care au fost dezvăluite inspirația, povestea designului, specificațiile, prețurile și disponibilitatea superbului Zenbook 17 Fold OLED, un laptop pliabil unic de 17,3 inchi care va fi lansat la nivel global începând cu trimestrul 4 din 2022, la un preț care va începe de la 3999 Euro.

Design versatil

Acest laptop remarcabil, care a impresionat lumea cu versatilitatea, originalitatea și ingeniozitatea sa încă de când a fost prezentat pentru prima dată, la CES 2022, are un design unic, ce permite două configurații ale ecranului OLED într-un singur dispozitiv. Un ecran tactil mare de 17,3 inchi la 2,5K în format 4:3 se pliază în mijloc pentru a crea două ecrane 3:2 perfect alipite de 12,5 inchi, cu dimensiunile de 1920 pe 1280, ceea ce conferă modelului Zenbook 17 Fold OLED un format unic, cu o versatilitate nemaiîntâlnită până acum.

Zenbook 17 Fold OLED (Foto: ASUS)

Atunci când este combinat cu tastatura și touchpad-ul ASUS ErgoSense Bluetooth® de dimensiuni mari, designul pliabil permite multiple moduri de utilizare versatilă: Desktop, Laptop (cu tastatură Bluetooth), Laptop (cu tastatură virtuală), Tabletă, Cititor și Extins. Aspectul este atrăgător, cu o monogramă cu logo-ul ASUS pe stratul de sticlă mată, care captează lumina într-un mod fascinant. În plus față de aspectul premium, capacul dispozitivului este realizat din piele artificială de culoare verde închis, ceea ce îi conferă, de asemenea, o senzație confortabilă.

În cadrul evenimentului au fost discutate și provocările tehnice, inclusiv ingineria din spatele balamalei robuste de 180° și modul în care sunt utilizați senzorii giroscopici pentru a asigura cel mai bun sunet emis de sistemul audio cu patru difuzoare, indiferent de orientarea dispozitivului.

Hardware performant

Proiectat împreună cu Intel, Zenbook 17 Fold OLED este primul laptop OLED pliabil de 17,3 inchi din lume verificat de Intel® Evo™. ASUS și Intel au dezvoltat soluții în premieră la nivel de industrie pentru a avansa inovația în categoria dispozitivelor pliabile, precum și colaborări între experții din domeniu și parteneriatul cu ecosistemul. Performanța fără efort este asigurată de procesoarele din seria U din a 12-a generație Intel Core™ i7, grafica Intel Iris® Xe, Intel WiFi 6E, până la 16 GB RAM și un SSD rapid de 1 TB PCIe® 4.0. Pentru conectarea la periferice, există două porturi Thunderbolt™ 4 convenabile, care acceptă încărcarea rapidă a bateriei durabile de 75 Wh, precum și conexiuni la ecrane externe.

Exit mobile version