PCNEWS

CES 2021: Kingston prezintă noua serie de produse Workflow

Kingston Workflow Station

Kingston Workflow Station

Divizia de memorie flash din cadrul Kingston a anunțat la CES 2021 soluția Workflow Station și noile cititoare destinate acestei soluții, care îmbunătățesc fluxul de lucru din post-producție al creatorilor de conținut.

Kingston Workflow Station oferă utilizatorilor libertatea de a personaliza fluxul de fișiere cu care lucrează, permițând-le să transfere simultan videoclipuri, fotografii și fișiere audio din mai multe surse. Indiferent că este vorba de o înregistrare multi-cam 4K sau 8K, înregistrări audio, filmări B-Roll cu drone sau GoPro-uri, poți conecta simultan toate echipamentele la Workflow Station Dock pentru a transfera rapid fișierele.

Cititoarele folosite de Workflow Station pot fi utilizate și în format stand-alone. Acestea se pot conecta la un laptop sau PC, prin intermediul cablului USB Type C inclus în pachet, oferind utilizatorilor o flexibilitate bine venită în procesul de post-producție.

Workflow Stations și cititoarele aferente soluției dispun de doi ani garanție și suport tehnic gratuit. Pentru mai multe informații accesați kingston.com.

Funcții și specificații pentru Workflow Station și cititoare

Exit mobile version