PCNEWS

BenQ extinde seria de monitoare profesionale DesignVue

Monitor BenQ DesignVue PD3420Q

Monitor BenQ DesignVue PD3420Q

BenQ a lansat monitorul profesional pentru designeri DesignVue PD3420Q, dotat cu un ecran de 34 de inchi în format ultrawide 21:9. Echipat cu tehnologia exclusivă BenQ AQCOLOR, PD3420Q asigură funcționalitate Display P3 completă și acuratețe perfectă a culorilor încă de la livrare, alături de un design atractiv ce a obţinut mai multe premii, fiind ideal pentru utilizatorii de sisteme Mac.

Folosind un panou panoramic de 34 de inchi cu ramă deosebit de subțire, PD3420Q oferă rezoluție WQHD 3440×1440 cu suport VESA DisplayHDR 400 în format ultrawide 21:9, asigurând în acest fel cu 33% mai mult spațiu pe orizontală pentru panourile cu instrumente și căsuțele de dialog, alături de o densitate a pixelilor mai mare decât în cazul ecranelor QHD în format 16:9. Formatul ultrawide este potrivit atât pentru multitasking, cât și pentru redarea a două imagini alăturate, dar fără dezavantajele pe care le implică întreruperile cauzate de rame și fără a ocupa la fel de mult spațiu pe birou precum o configurație cu dual-monitor.

Monitor BenQ DesignVue PD3420Q

Imaginile excelent redate de PD3420Q sunt colorate perfect, mulțumită tehnologiei AQCOLOR, ce produce 1,07 miliarde culori pe 10 biți. Astfel se acoperă în proporție de 100% spectrul sRGB și de 98% spectrul DCI-P3, cu o valoare medie Delta E ≤ 3. Fiecare unitate PD3420Q este calibrată individual din fabrică, dispune de certificări Pantone și CalMAN, suportă ICCSync pentru profile ICC, precum și HDR10 / SMPTE ST 2084.

Activitatea de design pe acest monitor este acompaniată de funcții inteligente profesionale, specializate inclusiv pentru CAD/CAM, animații, Darkroom, DualView și M-Book. Alături de acestea regăsim şi o multitudine de opţiuni precum, rotiţa de control Hotkey Puck Gen 2, capabilitate încorporată de switch KVM, moduri PIP/PBP și conexiuni DisplayPort, HDMI și USB-C multiple.

Așa cum este normal pentru un monitor profesional de top, BenQ PD3420Q este prevăzut cu soluții complete de protejare a ochilor, ce includ filtru de lumină albastră, tehnologie Flicker-free și o suprafață mată. Toate acestea contribuie la prevenirea oboselii pe parcursul sesiunilor prelungite de editare și creație.

Exit mobile version