PCNEWS

Orange te invită să cauți mingea

Orange propune fanilor fotbalului un nou joc prin care vor trebui să caute p minge de fotbal Adidas Tango12, mingea oficială UEFA EURO 2012. Participanţii trebuie să folosească aplicaţia Orange Supporters’ Cup, opţiunea Chase The Ball, şi indiciile date având o singură zi la dispoziţie pentru a descoperi locul în care se ascunde mingea oficială a Campionatului.

Locul unde este ascunsă mingea se va căuta cu ajutorul funcțiilor de geolocalizare, instrucțiunile complete fiind oferite de aplicația Orange.

Primul joc urban va începe pe 7 mai 2012 în Bucureşti. Mingea care va fi folosită la meciul Franţa – Suedia se va afla apoi pe rând şi în Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca. Câştigătorul din fiecare oraş participant va fi ales prin tragere la sorţi şi acesta va fi recompensat cu două bilete la meciul Franţa – Suedia; premiul include şi transportul plus cazarea pentru două persoane.

Aplicaţia este disponibilă pe opt sisteme de operare mobile printre care iOS, Android, Windows Phone, Blackberry, Bada şi Java, este gratuită.

Exit mobile version