PCNEWS

Samsung SGH-E530 – stilul personal al femeii moderne

HAT Group Co., distribuitorul oficial al telefoanelor mobile Samsung n România, a lansat astãzi un nou terminal Samsung, SGH-E530. Telefonul se remarcã, în primul rând, printr-un design elegant, meniu special dedicat femeilor ºi aplicaþii multimedia performante.


„Prin introducerea pe piaþa localã a noului E530 ne adresãm în special femeilor moderne, oferindu-le un telefon inovator, avansat din punct de vedere tehnologic ºi foarte la modã”, spune Doru Oraºelu, Marketing Manager, HAT Group Co. „Alãturi de Samsung, obiectivul nostru este sã punem la dispoziþia unui numãr tot mai mare de utilizatori ai telefoniei mobile produse de calitate, încorporând tehnologii care le anticipeazã orice dorinþã ºi le extind posibilitatea de a fi cât mai mobili în comunicare”, mai precizeazã el.

Creat sã binedispunã orice utilizatoare. Aºa poate fi descris, pe scurt, noul telefon mobil Samsung SGH-E530, ce se adreseazã femeilor care doresc sã fie în pas cu moda. Designul sãu deosebit, rotunjit ºi compact, se potriveºte cu personalitatea dinamicã ºi optimistã a femeii moderne. Cantãrind numai 85 de grame, E530 este prezent în douã variante de culori pastelate – roz (Lavender Pink) ºi bleu (Oasis Blue), ce vor asigura buna dispoziþie pe perioada întregii zile. Însã atunci când situaþia o cere, noul E530 se transformã într-un dispozitiv excelent de comunicare, îndeplinind totodatã cu succes funcþia unei camere foto sau video, a unui MP3 player sau a unui organizer.

În premierã, interfaþa cu utilizatoarele se realizeazã prin intermediul unor funcþii inovatoare, dedicate, reunite sub meniul „Viaþa unei femei”. Printre acestea se numarã un calculator care stabileºte greutatea ºi înãlþimea sau chiar numãrul de calorii, ºi funcþia Shopping List.

În timp ce camerele integrate devin din ce în ce mai populare pe piaþa telefoanelor mobile, Samsung a dotat modelul E530 cu o camera de 1,0 megapixeli cu blitz ºi zoom digital 4x pentru fotografii cu rezoluþie de invidiat (1152×864), în format JPEG. Cu ajutorul funcþiei multi-shot, fiecare utilizatoare poate deveni un fotograf profesionist, având la dispoziþie o memorie de pânã la 92 MB pentru a stoca toate imaginile care îi plac.

Conceput pentru a-ºi binedispune posesoarea, rafinatul model Samsung permite pânã la o ora de filmare în format MPEG-4. Secvenþele preferate vor putea fi urmãrite ulterior pe ecranul principal TFT LCD cu 262.144 de culori. Pe lângã acest diplay, E530 este echipat cu unul secundar, OLED LCD, cu 65.536 de culori.

Samsung SGH-E530 se remarcã nu numai prin caracteristicile foto ºi video de neegalat, ci ºi prin..sunetul muzicii, fiind dotat cu un MP3 Player care redã ºi memoreazã fiºiere muzicale, oferind o nouã definiþie a distracþiei. Spaþiul generos de stocare va fi foarte util pentru oricine va dori sã descarce ºi sã asculte melodii MP3, AAC ºi AAC+. Iar lista surprizelor nu se opreºte aici: pentru a permite fiecãrei utilizatoare sã fie cât mai creative ºi sã-ºi gãseascã stilul propriu, E530 poate redã melodii polifonice pe 64 de tonuri.

Pentru femeile moderne, ocupate ºi mereu în miºcare, Samsung SGH-E530 oferã în premierã posibilitatea de a înregistra pânã la o orã de mesaje tip memo vocal, precum ºi facilitãþi business, ca sincronizarea cu calculatorul, e-mail, vCard & vCalendar sau conectare USB ºi Bluetooth. În plus, telefonul permite stocarea a maxim 200 de SMS-uri ºi pânã la 1.000 de intrãri în agenda telefonicã, cu 5.000 de numere.

La achiziþionarea noului terminal Samsung, HAT Group Co. oferã, pe lângã telefon, manualul cu instrucþiunile de utilizare, o baterie standard, încãrcãtorul ºi un set handsfree. Cei interesaþi pot achiziþiona separat ºi un încãrcãtor auto, un cablu de conectare PC sau o cascã Bluetooth.



Exit mobile version